Visita de Pere Navarro a Castellbisbal

El Primer Secretari del PSC i diputat del Parlament, Pere Navarro, ha visitat Castellbisbal en una intensa tarda per conèixer de primera mà les necessitats i problemàtiques que existeixen al poble, acompanyat pels membres del grup municipal socialista, especialment actuant d’amfitriona la portaveu municipal Dolors Conde.
La visita feta aquest divendres dia 24 de maig va iniciar-se a l’empresa de distribució de productes sanitaris i de farmàcia Hefame. Els representants d’aquesta cooperativa farmacèutica, la tercera d’Espanya, van explicar a Pere Navarro els problemes que estan tenint tot el sector degut a que han de finançar a les farmàcies que no reben els pagaments de la Generalitat i es presenta la controvèrsia que estan obligats a dispensar els medicaments però la administració autonòmica no compleix amb les seves obligacions. Malgrat que aquesta empresa va fer una forta inversió al seu centre logístic a Castellbisbal per a ser més competitiva ara els impagaments de la Generalitat estan posant en perill la seva activitat del sector i, concretament en aquest centre, més d’un centenar de llocs de treball.
Posteriorment, la jornada ha continuat amb un recorregut a peu pel poble on Pere Navarro ha aprofitat per entrar algun comerç per interessar-se per com estaven passant aquests moments i al Casal de la Gent Gran per saludar i parlar amb els usuaris. El passeig pel nucli urbà a finalitzat a la seu de l’agrupació socialista on ha dirigit unes paraules als militants i simpatitzants del PSC. Ha tancat l’acte la portaveu socialista Dolors Conde per agrair al convidat el compromís que sempre ha tingut Pere Navarro amb Castellbisbal.
Aquesta intensa tarda ha finalitzat amb l’assistència a l’assemblea de la plataforma ciutadana contra el tancament del CAP. Pere Navarro ha escoltat les problemàtiques dels veïns i veïnes explicant les iniciatives parlamentaries que s’estan duent a terme en aquest àmbit, i reclamant que “la sanitat no és un servei, sinó un dret”.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Monday 27 May 2013 - 23:49:18 in Varios by Informativos