L’assemblea d’ERC demana als seus regidors que segueixin treballant pel canvi fins al dia de la votació d’investidura

Esquerra Republicana ha fet una assemblea informativa oberta a tots els seus militants per tal de ratificar la línia de treball a seguir fins al dia 13.

Aquest dimecres 3 de juny, la secció local d’Esquerra Republicana a Terrassa ha realitzat una assemblea oberta a tots els militants per tal d’informar-los sobre la línia en la qual s’està treballant de cara a la votació d’investidura del proper dissabte 13 de juny, que no és altra que la d’exercir el mandat obtingut democràticament i procurar el canvi a la ciutat.

En paraules d’Isaac Albert, “42.116 terrassencs i terrassenques van votar el canvi i nosaltres, tal com vam dir durant tota la campanya, procurarem fer-lo possible”. Carles Caballero, president de la secció local, afegí que “la sobirania i la justícia social són majoria absoluta a la ciutat i, per tant, tenim el deure de seguir el mandat popular i fer tot el possible per exercir-les”.

Així mateix, l’assemblea ha demanat, unànimement, als seus regidors que segueixin treballant pel canvi fins el dia de la investidura.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Wednesday 03 June 2015 - 13:31:30 in Varios by Director