Gran éxit en la primera setmana de música del Grec a Barts

Sold Outs de Maria Arnal i Marcel Bagés,
Joana Serrat i Sofia Ellar


Susana Baca, la gran reina de la cançó afroperuana, va tornar dilluns a la secció musical del Grec a BARTS. La cantant de Lima va cantar a la memòria del Perú més popular i va seduir els assistents amb dolçor, elegància i cert perfum místic, acompanyada per un quartet espectacular.

A data d'avui, tres han estat els concerts que han penjat el cartell d'entrades exhaurides. El primer sold out va arribar dimarts 4 de juliol de la mà de Maria Arnal i Marcel Bagés. La banda revelació del moment va captivar un públic entregat des de la primera nota amb el seu captivador show indie-folk; la fascinant veu de Joana Serrat va omplir de dalt a baix la sala BARTS Club i la cantautora que ha fet el gran salt gràcies al poder de les xarxes socials, Sofia Ellar, també es va sumar a aquest primer bloc de plens absoluts.

La música no s'atura durant tot el mes de juliol i la sala del Paral·lel acollirà una varietat de brillants artistes dins de la programació del GREC Festival de Barcelona.

En primer pla i amb motiu del 50 aniversari del disc que va gravar Frank Sinatra al costat d'un dels grans de la música brasilera del moment, Antônio Carlos Jobim, John Pizzarelli pujarà a l'escenari dijous 13 amb el seu nét Daniel Jobim, pianista, cantant i compositor; dilluns 17 rebrem tota una eminència de l’escena del rap actual com és Talib Kweli; els colombians Aterciopelados ens portaran dimarts 18 una barreja de bon rock, elements electrònics i sons procedents de la música tradicional llatinoamericana; divendres 19 ens delectarem amb la nena prodigi de la música brasilera Maria Gadú; i dimecres 26 Beth Hart ens demostrarà per què és una de les veus més respectades del món del blues.

Més informació i venda d'entrades a barts.cat
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Friday 07 July 2017 - 19:31:22 in Varios by Director