Ciutadans de Terrassa sol·licita a la Diputació de Barcelona instal·lar un equip d'emergència DEA en el cim de La Mola

• La regidora de Cs, Carmen Ortuño, considera que a causa de l'afluència de gent en aquest espai natural durant els caps de setmana, “es necessita un equip d'emergència per tenir accés als mitjans mèdics bàsics”.

La regidora del grup municipal Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Terrassa, Carmen Ortuño, ha anunciat que en la propera Junta de Portaveus, la formació taronja instarà a la Diputació de Barcelona a instal·lar un equip d'emergència DEA (desfibril·lador extern automàtic) a l'espai natural del cim de La Mola.

Ortuño ha manifestat que aquest lloc té molta afluència de persones durant els caps de setmana, per la qual cosa “és vital tenir accés als mitjans mèdics bàsics necessaris per poder ajudar o reviure a qualsevol persona”.

L'edil de Cs Terrassa ha posat l'accent en la importància d'instal·lar un equip DEA, recordant el succés del passat 19 de març on un home de 41 anys d'edat va morir després de sofrir una parada cardíaca. Els responsables del restaurant La Mola van intentar reanimar-ho fent-li un massatge cardíac mentre arribava l'helicòpter, però malgrat la rapidesa de l'actuació no es va poder fer gens per salvar-li la vida.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Thursday 19 October 2017 - 14:51:51 in Varios by Director