El Grec ret homenatge al 50 aniversari del Festival de Jazz amb un cicle de cinc concerts extraordinaris

El Grec Festival de Barcelona 2018, ofereix aquest any una programaci贸 especial extraordin脿ria dedicada a celebrar les 50 edicions del Festival Internacional de Jazz de Barcelona

SNARKY PUPPY 路 PAT METHENY路 CORY HENRY & THE FUNK APOSTLES 路 R+R = NOW 路 C脡CILE McLORIN
SALVANT

Cinc concerts entre el 6 i el 25 de juliol conformen una oferta molt especial, amb quatre cites a la sala BARTS (Snarky Puppy, Cory Henry, R+R = NOW i C茅cile McLorin Salvant) i una a l鈥檃mfiteatre de Montju茂c (Pat Metheny), coprogramades pels dos festivals barcelonins.

Obrir脿 la s猫rie el primer concert en una sala a Barcelona d鈥檜na de les bandes de refer猫ncia de la m煤sica contempor脿nia, Snarky Puppy, el 6 de juliol a BARTS.

La cita seguent ser脿 l鈥檈ndem脿, 7 de juliol, amb l鈥檃ctuaci贸 al Teatre Grec del guitarrista Pat Metheny, acompanyat del seu quartet habitual.

Els concerts extraordinaris tornaran a la sala BARTS a partir del 19 de juliol, amb la nova visita de Cory Henry & The Funk Apostles, als quals seguiran el concert del col路lectiu R+R = NOW (24 de juliol) i, com a concert de clausura, la cantant C茅cile McLorin Salvant, que tancar脿 la programaci贸 conjunta del Grec i el festival de jazz el 25 de juliol.

Les entrades per tots els concerts, tret del de Pat Metheny (que sortir脿 a la venda pr貌ximament), ja estan disponibles a la p脿gina web www.jazz.barcelona, amb un descompte especial del 20% (limitat segons l鈥檕cupaci贸) pels col路lectius Amics del Jazz, Club TheProject i Club BARTS.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresi贸n
Posted on Tuesday 20 March 2018 - 12:55:24 in Varios by Director