Novedades Carminha, Celtas Cortos, Maldita Nerea,El Último Vecino, Def Con Dos, Tremenda Jauria y Lendakaris Muertos nuevas incorporaciones a Cruïlla

Maldita Nerea actuarà a l'escenari Estrella Damm a Anella Olímpica, El Último Vecino a l'Escenari Vallformosa del Poble Espanyol, Novedades Carminha al Camp Nou i Def Con Dos, Tremenda Jauria, Lendakaris Muertos i Celtas Cortos a l'escenari Coca Cola Plaça Univers .


Set noms més s'afegeixen a la programació de Cruïlla XXS que, com no podia ser d'altra manera, afegeix més diversitat a una programació que a part d'arts escèniques, humor, pensament o espectacles infantils, en la part musical cobreix gairebé tots els estils musicals.

Els murcians Maldita Nerea, actuaran el dia 22 a l'escenari Estrella Damm de l'Anella Olímpica, el mateix dia que El Último Vecino, la banda liderada per Gerard Alegre Dòria, tornarà a Barcelona concretament a l'escenari Vallformosa Poble Espanyol.

Un dia després pujarà a l'escenari Coca Cola de la plaça Univers, Def Con Dos, que segueixen celebrant els seus trenta anys de carrera.

El dia 29 de juliol i en aquest cas al Camp Nou actuarà Novedades Carminha en un format d'orquestra únic en una de les poques dates que oferirà la banda gallega aquest estiu.

El dia 30, el col·lectiu Tremenda Jauria tornarà a Cruïlla en aquest cas a l'escenari Coca Cola de la plaça Univers.
També a l'escenari Coca Cola actuaran un dia després Lendakaris Muertos, mentres que Celtas Cortos actuarà el 2 d'agost.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Wednesday 08 July 2020 - 12:31:07 in Varios by Director