Isabel Martínez serà la candidata de Ciutadans a l’alcaldia de Terrassa a les eleccions municipals de 2023

· Carlos Carrizosa assegura que “Ciutadans és l’alternativa al populisme a Terrassa”

Ciutadans (Cs) ha anunciat Isabel Martínez com a candidata a l’alcaldia de Terrassa a les eleccions municipals de 2023. Ha sigut el president del grup de Ciutadans al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, qui ha fet pública la decisió del Comitè Autonòmic de Cs per confiar a Martínez encapçalar la propera llista municipal de la formació liberal a Terrassa. “Vam néixer per a canviar les coses. Sempre hem posat per davant les persones i no pas les polítiques identitàries i el sectarisme”, ha dit Carrizosa. Per altra banda, el portaveu liberal ha exposat que “Ciutadans és l’alternativa al populisme a Terrassa” i ha apostat per “un canvi de cares al lideratge de la política egarenca” .

Martínez, de 31 anys, és mare, terrassenca, i llicenciada en Dret i Administració d'Empreses. Treballa per la seva ciutat a l’Ajuntament i és assessora jurídica del grup parlamentari de Ciutadans al Parlament de Catalunya. Inscrita a Ciutadans des del 2017, va entrar al grup municipal de Cs Terrassa com a regidora en les eleccions municipals del 2019, ocupant-se dels temes de seguretat, drets socials, transparència i qualitat democràtica a la ciutat. És membre del Consell General del partit a nivell nacional, i a nivell autonòmic membre del Comitè Autonòmic de Catalunya i de la Secretaria de Programes.

Es presenta a l’alcaldia de la tercera ciutat més gran de Catalunya “perquè tenim projecte, moltes ganes de treballar i un equip amb molta força per ser imprescindibles en un futur govern municipal centrat en el benestar dels ciutadans”. A més, Martínez ha anunciat que “la defensa dels drets de les dones es quelcom primordial per a mi i per la meva forma d’entendre la política i és un honor poder visibilitzar aquest canvi a Terrassa, on les dones agafen el lideratge de les polítiques municipals”. Finalment, Martinez també ha volgut advertir de la importància de les properes eleccions municipals perquè “amb un Ciutadans fort a l’Ajuntament de Terrassa, evitarem que els partits independentistes tinguin la clau dels diners a la ciutat”.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Thursday 16 June 2022 - 20:17:47 in Varios by Director