La militància de Tot per Terrassa ratifica Jordi Ballart com a candidat a l’alcaldia a les eleccions del 2023

El president de la formació, i actual alcalde de la ciutat, ha rebut el 100% de vots favorables per part dels i les militants, un resultat aclaparador per“consolidar un nou projecte de ciutat iniciat ara fa tres anys”

Jordi Ballart tornarà a ser el candidat de Tot per Terrassa a l’alcaldia de la ciutat. Així ho ha decidit, de forma aclaparadora, la militància del jove partit terrassenc que amb el 100% de vots de suport ha ratificat l’anunci de Ballart de tornar-se a presentar com a cap de llista a les eleccions del 28 de maig del 2023. Prop del 75% de les persones que militen a la formació municipalista han exercit el seu dret a vot i han apostat clarament per la continuïtat de Ballart al capdavant de la seva llista.Ballart explica que“després d’una reflexió personal degut a la meva situació familiar, crec que el nostre projecte encara té molt per aportar a la ciutat i m’engresca la idea de seguir liderant-lo”.

En menys d’un any se celebraran les properes eleccions municipals i Tot per Terrassa ha fet una consulta, amb votacions telemàtiques i presencials avui mateix, entre la seva militància per donar suport o no a Ballart per repetir candidatura. L’actual alcalde de Terrassa considera que aquestes eleccions seran molt importants per a la ciutat i per a Tot per Terrassa, ja que “ens pot permetre consolidar un nou projecte de ciutat iniciat fa tres anys”.

Un partit que “no depèn de decisions preses a Madrid o a Barcelona”

Ballart posa l’èmfasi en el valor d’una formació com Tot per Terrassa, “un partit que no depèn de decisions preses en despatxos de Madrid o de Barcelona” i que treballa a la ciutat i per a la ciutat “aglutinant persones de diferents sensibilitats i molt vinculades a la vida associativa terrassenca”.

L’alcalde egarenc també destaca que durant aquests tres anys de mandat s’han pogut desplegar moltes i innovadores iniciatives perquè Terrassa “sigui una ciutat cada dia més equitativa, inclusiva, feminista, justa, solidària, animalista, emprenedora i sostenible”, tot i que són evidents les dificultats sobrevingudes per la crisi sanitària de la Covid, que ha marcat bona part del mandat.

Ballart remarca que “estem orgulloses i orgullosos de la nostra feina, de tants projectes importants per la ciutat que s’han desencallat després d’anys i anys sense èxit, i de canvis que hem aportat a la ciutat en maneres de fer”. El ja nou alcaldable afegeix que “som conscients que ens queda molt per fer i que Tot per Terrassa encara és un projecte necessari a la ciutat”.

Quan falta menys d’un any per anar a les urnes, doncs, Tot per Terrassa comença a perfilar el seu projecte per intentar revalidar l’alcaldia.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Friday 22 July 2022 - 21:00:00 in Varios by Director