Dorian oferirà un espectacle únic i irrepetible al Suite Festival 2023

Hi ha concerts en la trajectòria d'un artista que fan biografia i la nit que Dorian viurà el pròxim dijous 15 juny al Gran Teatre del Liceu de Barcelona serà una d'elles. La banda s'uneix al cartell del nou Suite Festival al costat de Ara Malikian, Luz Casal, Arde Bogotá, Bely Basarte i Cepeda per a revisitar el seu repertori sobre un dels escenaris més prestigiosos del món, en un concert únic i irrepetible. A més, totes les entrades inclouran una litografia exclusiva, numerada i signada, i estaran disponibles en la pàgina web oficial del festival (suitefestival.com) el pròxim divendres 17 de febrer.

El Suite Festival, organitzat per Clipper’s Live, torna el 2023 amb un nou concepte i una imatge totalment renovada, ampliant els gèneres musicals i oferint un cartell eclèctic compost per artistes nacionals i internacionals de primer nivell. A més, el festival s'estendrà, arribant a les principals sales de concerts de Barcelona, així com a altres ciutats de Catalunya.

Dorian al Gran Teatre de Liceu: una nit a la vida.

L'espectacle únic i irrepetible que Dorian, la banda creadora d'himnes com “Cualquier Otra Parte”, “La Tormenta de Arena” o “Los Amigos Que Perdí”, oferirà al seu públic el pròxim 15 de juny en el Gran Teatre de Liceu de Barcelona inclourà la presència de fins a cinc músics de suport -cordes, percussió, piano, etc.-, a més d'il·lustres convidats pertanyents a l'escena musical del país.

Amb l'ajuda de tots ells, Belly, Marc, Bart i Lisandro revisitaran el seu repertori sobre un dels escenaris més prestigiosos del món, en un concert únic i irrepetible, convertint-lo en una d'aquestes experiències que només passen una nit a la vida.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Wednesday 15 February 2023 - 16:03:29 in Varios by Director