Els Amics de les Arts presentem el seu nou disc a Adolescència

Els Amics de les Arts tenen una gran trajectoria a les esquenes on porten fent música prop dels 18 anys.

En aquest 2023 han tornat amb un àlbum sota el braç titulat Allà On Volia (Pistatxo Records, 2023).

Després de l’aclamat El senyal que esperaves (2020), el grup presenta un LP format per 8 noves cançons que radiografien el seu moment vital des de la sinceritat i l'emoció.


El trio format per Daniel Alegret, Joan Enric Barceló i Ferran Piqué presenta unes noves cançons que fugen de la sobreproducció i fan una aposta per un joc de pocs elements.

Desmarcant-se un cop més d’etiquetes i estils, Els Amics mostren una vegada més la seva capacitat de passejar-se per diferents gèneres musicals sense perdre el que els defineix. D'aquesta manera, presenten un disc volgudament polièdric amb noves cançons que porten títols com 'La nit sembla que serà nostra', 'Citant Mercè Rodoreda' o 'Estimeu-me’, destinades a ocupar aviat un lloc privilegiat al costat d'altres grans himnes de la banda.


Segons els seus creadors, Allà on volia parla de la distància que hi ha entre el que som i el desig del que volem ser o el que volem que creguin que som. Escoltant les vuit cançons del disc, es fa un recorregut per vuit històries vitalistes, entre les quals podem trobar un antihomenatge a les xarxes socials, una nit de festa passats els trenta, una cançó d’amor i més d’una reflexió sobre la necessitat de mirar cara a cara a la contradicció per poder-se acceptar.


Al nou disc d'Els Amics de les Arts destaquen les col·laboracions d’artistes com Eva Amaral (‘La nit sembla que serà nostra’), Andrea Motis (‘Cada Cel’) o el pianista Marco Mezquida (‘Estimeu-me’).


El proper divendres dia 17 de març descobrirem tots els secrets d'aquest nou treball i un repàs sobre els moments què ha viscut la banda amb l'estrena d'un musical. No et perdis aquesta oportunitat de conèixer Els Amics de les Arts i el seu LP Allà On Volia al costat d'Adolescència. Un programa presentat per Sergi Marzà, els divendres a les 17.30h a Radio Star Terrassa.

Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Wednesday 11 January 2023 - 16:51:40 in Varios by Director