EL Festival Sons del Món penja el cartel de Sold Out amb l´actuació d'Antonio Orozco

Antonio Orozco va revolucionar aquest dissabte a la nit la Ciutadella de Roses amb un concert ple de ritme, emocions,màgia. Amb el cartel de Sold Out el cantautor va presentar la seva gira "Mitad Antonio, Mitad Orozco".El concert va començar amb el seu darrer single"Revolución". Precisament amb nou single el cantant Antonio Orozco ha obert una nova era musical. Un concert de dues hores i mitja amb tres bisos, i on vàrem sonar una vintena de cançons emblemàtiques com és el cas de "El viaje", "Que me queda","Lo que tu quieras Soy" i
l'imprescindible "Estoy hecho de pedacitos de Ti".
També en aquest concert va ser el torn d'Aray, un empordanès finalista de La Voz Kids, amb qui va cantar Devuélveme la vida, el single que el va llançar a la fama, i el més actual"Mi héroe".
Un concert on no va faltar el diàleg amb el públic assistem al Festival i on va demanar que tots ensenyessin les llanternes dels seus mòbils, simulant un cel estrellat, on deia que els "vertaders herois", som els nens de Sant Joan de Déu,i va demanar al públic assistem la seva col·laboració amb un SMS solidari.
L'actuació va ser precedida pel concert d'Alberto del Puerto al village , aposta que fa el festival pels artistes locals en cada concert que es realitza al Festival Sons del Món, encara que durant aquesta edició es donaran cita Ariadna Vieyra,Madamme Mustash, d'artistes empordanesos com Vanila Sound i White Shadow o barcelonins com Mama Dousha, Julia Blum o Julen.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Sunday 30 July 2023 - 07:54:33 in Varios by Director