NEURO 360, el magazín sobre neurologia de la Fundació AVAN arriba a Radio Star Terrassa

Arriba a Radio Star Terrassa Neuro 360, un programa que no us deixarà indiferents! I és que des de la Fundació AVAN Neurologia hem dissenyat un magazín per a parlar sobre neurologia amb l’objectiu de divulgar la importància de cuidar el cervell, parlar sobre malalties neurològiques i acostar-vos històries de superació d’algunes de les persones usuàries de la nostra entitat.

A l’AVAN oferim serveis de neurorehabilitació a persones afectades per malalties neurològiques. L’equip tècnic de l’AVAN està format per professionals de la neuropsicologia, fisioteràpia, teràpia ocupacional, logopèdia i psicologia, a més, també formen part de l’equip integradores socials i tècniques de cures i auxiliars d’infermeria.

Aquesta setmana parlarem sobre l’Ictus, un accident cerebrovascular que a Espanya es dona en més de 110.000 persones cada any, de fet, és la principal causa de mort en les dones i la segona en homes.

Hi ha moltes coses que cal saber sobre l’ictus per a poder actuar a temps si es dona el cas, cada segon és vital! Per explicar-ho tindrem al programa a la Gina Vilaregut, neuropsicòloga de l’AVAN, i a Cèlia Jacome, una dona afectada per un ictus al any 2022.

No us perdeu aquest programa presentat per Cristina Castañé,aquest dimecres 18 d’octubre a les 20:00h a Radio Star Terrassa
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Thursday 17 August 2023 - 05:11:10 in Varios by Director