Els socialistes volen incentivar el benestar climàtic de les escoles de Terrassa

El PSC també proposa minimitzar l’impacte ambiental de les piscines a la ciutat per lluitar contra la sequera al Ple de març

El Grup Municipal Socialista a l'Ajuntament de Terrassa proposa avançar en la transformació els edificis vinculats a l'educació dels infants per tal que siguin cent per cent eficients energèticament al Ple de març. Així ho ha explicat la portaveu del grup Eva Candela en una roda de premsa.

Les directrius europees apunten a l'impuls de l'eficiència energètica. Segons els socialistes, l'Ajuntament de Terrassa també ha d'assumir aquests compromisos per millorar la qualitat de vida dels terrassencs i terrassenques, sobretot dels infants. "Moltes escoles es queixen que la temperatura a dins de les aules en èpoques de calor és important i això no pot ser, ja que estem parlant del benestar dels nostres infants" ha explicat la portaveu socialista Candela.

Els socialistes tampoc s'obliden de la sequera en aquest Ple de març. El Grup Municipal presentarà una proposta per minimitzar l’impacte ambiental de les piscines. Segons el PSC, malgrat les restriccions decretades per la Generalitat de Catalunya i el mateix Pla d'emergència en situacions de sequera de l'Ajuntament i les sancions econòmiques corresponents, és molt difícil evitar l'ompliment de piscines privades.

En aquest Ple el partit socialista fa un altre tibat d'orelles a l'Ajuntament, demanant que es constitueixi el Consell Ciutadà de Convivència Democràtica, segons l’establert a l'Ordenança Bases de convivència democràtica a la ciutat. Malgrat aquest òrgan, encarregat de promoure la transparència entre la ciutadania i l'administració, es va constituir l'any 2015, no ha tingut continuïtat en el temps ni un període estable de treball.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Wednesday 20 March 2024 - 19:09:54 in Varios by Director