Tercera edició del Record Store Day a Terrassa

Torna la cita per excel·lència del col·leccionisme musical, una jornada amb concerts i
venda de discos al carrer, el proper 20 d’abril.


Terrassa obre les portes per tercer any, segon consecutiu després de l’aturada pel COVID, a una jornada musical amb concerts diürns. L’objectiu, celebrar el Record Store Day 2024, un dia dedicat a les botigues de discos independents d'arreu del món.

Des de l'Associació Egara Rocks, en col·laboració amb la botiga de discos de Terrassa Hdscollectors, i sota el paraigües de Record Store Day Spain, es vol fer d'aquest dia una festa, amb l'actuació gratuïta de bandes al Parc dels Catalans(Terrassa). Per suposat, hi haurà parada de discos on es podrà adquirir les novetats mundials exclusives i d’edició limitada que es llancen aquest dia.

L’origen d’aquesta celebració, provinent dels EEUU, rau en la reivindicació del paper de les botigues de discos com a agent cultural. Totes les botigues s’uneixen amb els artistes per celebrar l’art de la música, llançant discos/edicions exclusives per a aquell dia, resultant en una petita festa per a les (escasses) botigues de discos que queden arreu.

Metallica va començar oficialment el Record Store Day a la botiga de discos Rasputín de San Francisco el 19 d’abril de 2008 i des d’aleshores el Record Store Day es celebra habitualment el tercer dissabte de cada mes d’abril a nivell mundial. A Espanya es celebra des del 2011.

De 10:00 a 20:30 -- Parc dels Catalans (Terrassa)
Grups:
12:00 – Billywood Crackers (Country-Rockabilly, Gavà)
13:00 – Descantilleos (punk rock cat, Terrassa)
17:30 – The Crüx (grunge/alt rock, Granollers)
18:20 – Spitfire Scream (punk’n’roll, Torrelles de Llobregat)
19:15 – Motosierras (punk Ramones, Santako)

Hi haurà barra amb begudes, parada de discos, i DJ’s que posaran música tota la jornada.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Saturday 30 March 2024 - 18:33:40 in Varios by Director