El 62 Festival de la Porta Ferrada presenta noves incorporacions

Suzanne Vega, Umberto Tozzi, Maria del Mar Bonet i la companyia de dansa de Nacho Duato se sumen al festival referent del sud d’Europa.
[b]
ENTRADES A LA VENDA DEMÀ DIJOUS A LES 12H A LA WEB DEL FESTIVAL

El Festival de la Porta Ferrada, un dels esdeveniments culturals més emblemàtics de la Costa Brava, anuncia noves incorporacions al cartell de la seva edició 62.

En primer lloc, la prestigiosa companyia de dansa de Nacho Duato (presentació en exclusiva a Catalunya el 5 d’agost a l’Espai Port) ens oferirà una nit màgica amb coreografies captivadores que han estat aclamades internacionalment. La companyia de Duato destaca per la seva combinació de tècnica impecable i una profunditat emocional que deixa el públic fascinat.

També s’anuncia l'arribada d’Umberto Tozzi amb la seva gira de comiat dels escenaris, al que serà el seu únic concert al territori (16 d’agost al Guíxols Arena). La icona del pop italià ha conquerit cors arreu del món amb els seus èxits eterns. Els assistents podran gaudir, per darrer cop en directe, de les seves melodies inoblidables i de l’energia vibrant que aporta a cada actuació.

Des de Mallorca, la reconeguda cantautora Maria del Mar Bonet (9 d’agost a l’Espai Port) desplegarà la seva veu única amb cançons plenes de poesia i sentiment. Bonet, amb una carrera que abasta més de cinc dècades, és una figura clau de la música mediterrània i un veritable tresor cultural.

Finalment, és tot un luxe comptar amb la mítica Suzanne Vega (28 de juliol al Teatre-Auditori Municipal), una de les artistes més influents del folk-rock contemporani. Amb el seu estil narratiu únic i les seves melodies sofisticades, Vega oferirà una actuació íntima i commovedora que segurament serà un dels punts àlgids del festival, en un altra cita exclusiva a Catalunya.

Viu l’estiu a Sant Feliu!

portaferrada.cat
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Wednesday 03 July 2024 - 12:37:55 in Varios by Director