Cs Terrassa proposa iniciar els tràmits per optar al títol de 'Ciutat Europea de l'Esport'

● El regidor de Cs, David Aguinaga, considera que coincidint amb els 25 anys de la designació de Terrassa com subseu olímpica, "és un bon moment per iniciar els tràmits oportuns" i així optar al títol de 'Ciutat Europea de l'Esport'.

El regidor del grup municipal Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Terrassa, David Aguinaga, ha comunicat que en el proper Ple, la formació taronja instarà a l'ajuntament a iniciar els tràmits perquè Terrassa opti al títol de 'Ciutat Europea de l'Esport'. Aquesta petició coincidirà amb el 25 aniversari de la designació de Terrassa com subseu olímpica dels JJ.OO de Barcelona.

Aguinaga ha recordat que "Terrassa pot enorgullir-se de disposar d'un teixit esportiu variat i de comptar amb un nombre extraordinari d'atletes olímpics i paralímpics". L'edil de Ciutadans Terrassa ha assenyalat que amb el reconeixement de 'Ciutat Europea de l'Esport' s'optaria "amb major facilitat a les ajudes de la Unió Europea per a la promoció de l'esport".

De la mateixa manera, Aguinaga ha subratllat que aquest reconeixement permetria "donar una major visibilitat internacional a Terrassa a través d'elements diferenciadors de la ciutat com són la seva condició de subseu olímpica i pedrera d'atletes olímpics". Altres ciutats europees com Badalona (2015), Praga (2016), Sofia (2017), Marsella (2017) i Mollet de Vallés (2017) ja compten amb aquest reconeixement de l'esport europeu.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Tuesday 06 June 2017 - 15:05:06 in Varios by Director