El 49 Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona presenta un potent bloc de confirmacions

KAMASI WASHINGTON OFERIRÀ UN CONCERT EXTRAORDINARI EL 24 DE JULIOL A BARTS

Aquest matí, la direcció del Voll-Damm Festival Internacional Jazz Barcelona ha presentat a l’Hotel Palace de Barcelona un fort avançament de la programació per la seva edició 49. Una edició que tindrà un concert extraordinari el 24 de juliol a BARTS a càrrec del compositor i saxofonista afroamericà Kamasi Washington, després de triomfar al l’edició 2016 del festival Primavera Sound. Aquest espectacular pòrtic escalfarà els motors de cara a l’arribada del festival a la tardor.

Als ja anunciats concerts de Diana Krall, Estrella Morente i The Waterboys, s’afegeixen un bon grapat de primeres espases com Chick Corea amb la Steve Gadd Band, Chucho Valdés amb Gonzalo Rubalcaba, Eliane Elias, Avishai Cohen, Barbara Hendricks, The Bad Plus, Chano Domínguez amb Stefano Bollani, Kenny Washington amb Ignasi Terraza i Carles Benavent.

Lila Downs, Kevin Johansen i Céu ompliran el festival de ritmes globals, mentre The Excitements (amb 2 concerts a la Sala Apolo) i Cory Henry & The Funk Apostles ens faran moure de valent amb el groove més contagiós. León Benavente arriba a BARTS amb el seu directe imponent. D’altra banda, La Locomotora Negra proposarà una interessant visita al barri novaiorquès de Harlem i Marco Mezquida protagonitzarà una particular Carta Blanca, presentant 4 projectes diferents.

De Cajón! torna amb grans noms del nivell de Tomatito Sexteto amb José Mercé com a convidat especial, Niño Josele, Duquende, Antonio Carmona, Chicuelo amb Marco Mezquida i Rocío Márquez, i completen la primera tanda d’artistes confirmats Rebecca Martin amb l’Orquestra Jazz de Matosinhos, SAI Trio, China Moses i Human Feel.

ABONAMENTS

Com és habitual, el festival ofereix diferents abonaments en forma de recorregut musical:

Recorregut Chucho Valdés, amb 5 concerts a diferents sales

Recorregut Marco Mezquida, amb els 4 concerts de l’artista

Recorregut Free Jazz: -30% de descompte en la compra de 5 o més concerts d’un cop. Disponible exclusivament a taquilles BARTS i Virreina.

La resta de la programació es presentarà al setembre en roda de premsa.

Tota la informació i venda d’entrades a jazz.barcelona
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Thursday 08 June 2017 - 14:19:01 in Varios by Director