Melendi torna a Barcelona!

DIVENDRES 22 DESEMBRE - PALAU SANT JORDI

ENTRADES A LA VENDA DEMÀ DIMARTS 13 DE JUNY A LES 10 DEL MATÍ!

theproject // entrades.elperiodico


Després d'exhaurir entrades el 19 i 20 de maig a Madrid i el 26 de maig a Barcelona, ​​Melendi anuncia dues noves dates a les dues ciutats, culminant així el seu espectacular gira Quítate las gafas a Espanya. Barcelona el 22 de desembre i Madrid el 27.

Melendi està, sens dubte, en el millor moment de la seva carrera. El tour Quítate las gafas és ja un èxit rotund i es consolida setmana a setmana com la gira de l'any, exhaurint entrades a Barcelona, Madrid (doble Sold Out), ​​València, Bilbao, la Corunya, Múrcia ...

Ara, i a tan sols 1 mes de la seva arrencada, el cantant anuncia 2 nous concerts molt especials a Barcelona i Madrid, posant així el punt i final a una de les gires més impactants i espectaculars dels últims temps.

L'àlbum Quítate las gafas, publicat al novembre, es manté en el top de vendes i acumula milions de reproduccions en totes les plataformes digitals. El seu llançament més recent -una versió inèdita de Destino o Casualidad amb la col·laboració de Ha*Ash- es presenta acompanyat d'un espectacular videoclip rodat a Nova York que ha superat ja els 7 milions de reproduccions en la seva primera setmana.

Després d'un gran inici de gira a Amèrica, amb entrades exhaurides a Estats Units, Mèxic, Colòmbia, Equador i Panamà, el cantant recorre aquest estiu les principals ciutats espanyoles fins al mes d'octubre, moment en el qual reprendrà la seva gira americana amb dates ja confirmades a l'Auditori Nacional de Mèxic i el Gran Rex de Buenos Aires.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Thursday 15 June 2017 - 16:34:33 in Varios by Director