Ciutadans de Terrassa es postula com l'alternativa de llibertat i progrés per al municipi

● El portaveu de Ciutadans de Terrassa, Javier González, destaca "les propostes socials i de foment de l'activitat econòmica que han impulsat en els dos últims anys en el consistori"

"Ciutadans Terrassa es postula com l'alternativa de llibertat i progrés per al municipi". Així ho ha dit el portaveu de la formació taronja en el municipi, Javier González, durant un acte per commemorar el segon aniversari de la presència de Ciutadans en el consistori.

Durant la seva intervenció, González ha ressaltat les propostes que la seva formació ha impulsat a l'ajuntament entre les quals destaquen "les de tipus social, de foment i impuls a l'economia i les de ciutat". En aquest sentit, l'edil de Cs ha citat com a assoliments de la seva formació "la sèrie d'acords d'inserció laboral per recol·locar a desocupats de llarga durada a Terrassa, o les inversions extraordinàries per a la neteja de la ciutat, entre altres".

De cara a la segona meitat del mandat, Javier González, ha explicat que des de la seva formació treballarà perquè Ciutadans siguin una veritable alternativa a Terrassa "seguirem treballant l'impuls de les polítiques socials així com el foment de l'activitat econòmica". I en aquest sentit l'edil de Cs ha apostat per "la lleial col·laboració entre el públic i el privat, un espai de confiança que generi les inversions que necessita la nostra ciutat garantint la tornada social".
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Monday 19 June 2017 - 19:33:01 in Varios by Director