Amaral tanca un Guitarbcn rodó amb 40.000 espectadors

AMARAL TANCA UNA EDICIÓ RODONA AMB 40.000 ESPECTADORS

Jorge Drexler inaugurarà l’edició 2018 al Gran Teatre del Liceu

El festival GuitarBCN, clàssic de la temporada primaveral de concerts a Barcelona, ha acomiadat aquesta nit al Poble Espanyol la seva edició 2017. Amaral han estat els encarregats de posar punt i final a un cicle iniciat amb Lambchop el 23 de gener, i que ha vist passar un bon nombre de concerts amb les localitats exhaurides: Pat Metheny, Caetano Veloso –que, a més, va rebre la primera Pua d’Or del festival-, Rick Astley, Loquillo, Robe, Els Amics de Les Arts –amb tres vetllades plenes de gom a gom a BARTS-, León Benavente, Taburete, Rosalía & Raül Refree, Elefantes i Mazoni.

Judit Llimós, directora artística del festival, destaca “la consolidació del GuitarBCN com l’àgora musical de Barcelona, amb 40 concerts amb una mitjana d’ocupació del 90%”.

Tot això, sumat als èxits d’altres artistes com Russian Red, Agnes Obel i Coque Malla, dels concerts Guitar Club de petit format i l’exposició fotogràfica retrospectiva Les 1001 Nits del GuitarBcn, fan d’aquesta edició 2017 una de les més completes i concorregudes del festival, amb més de 40.000 espectadors als concerts, sense comptar les desenes de milers que han pogut gaudir de la exposició.

Joan Roselló, director de TheProject i responsable del GuitarBCN, destaca que la clau del seu èxit és “el fet que sigui un festival amb ànima, popular, viu i independent".

D’altra banda, l’edició 2018 ja és una realitat, i presenta els primers concerts de la seva programació: Jorge Drexler protagonizarà el concert inaugural al Gran Teatre del Liceu el 27 de gener, estrenant el seu esperadíssim nou disc, i Rozalén actuarà al Palau de la Música el 22 de febrer per presentar també el seu imminent nou treball discogràfic en el marc del festival.

Les entrades per aquests dos concerts es posen demà a la venda a theproject.es
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Thursday 06 July 2017 - 19:34:55 in Varios by Director