Mobilitzacions per exigir la llibertat de Jordi Cuixart i Jordi Sánchez

Ahir la jutgessa va dictar presó sense fiança pels presidents d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, i de l'ANC., Jordi Sánchez.


Una decisió intol·lerable i injustificable que ens torna a portar el carrer per la Democràcia i la República. En aquest sentit, des d'Esquerra Republicana de Terrassa es realitza una crida a tots els terrassencs i terrassenques per sumar-se aquest dimarts 17 d'Octubre a les mobilitzacions unitàries de tots aquells que defensem la llibertat i la democràcia per cridar conjuntament LLIBERTAT JORDIS!


Avui la prioritat és omplir Barcelona i que totes aquelles persones que puguin es desplacin fins la capital per demostrar l'ampli suport social al costat de Jordi Cuixart i Jordi Sánchez, presos polítics en ple Segle XXI. Tot i així, per totes aquelles persones que no puguin assistir a les mobilitzacions de Barcelona es farà una convocatòria també a Terrassa.
MOBILITZACIONS:


12:00 h - Aturada de protesta davant dels llocs de treball.
20:00 h - CONCENTRACIÓ AMB ESPELMES a Barcelona per reclamar la llibertat dels presos polítics.
AV. DIAGONAL des del Passeig de Gràcia fins a la Plaça Francesc Macià)
PER QUI NO PUGUI ANAR A BARCELONA:

20:00 h - CONCENTRACIÓ AMB ESPELMES al Raval de Montserrat de Terrassa per reclamar la llibertat dels presos polítics.

Així mateix des de les JERC Terrassa ja s'ha iniciat una crida per unir-se a la nova campanya d' #Empaperem per imprimir el cartell on es reclama la llibertat de Sánchez i Cuixart i plasmar l'objecció de la ciutadania de Terrassa a tots els carrers i places de la ciutat. ( https://twitter.com/empaperem?lang=ca )


Grup Municipal ERC-MES
Ajuntament de Terrassa
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Tuesday 17 October 2017 - 07:08:31 in Varios by Director