Los Auténticos Decadentes,Klezmatics i Coque Malla, primeres confirmacions del Grec a Barts

Los Auténticos Decadentes, Klezmatics i Coque Malla actuaran a BARTS durant el proper juliol en el marc del Grec Festival de Barcelona. Aquestes tres actuacions són només les primeres confirmacions del que serà una de les edicions més ambicioses del certamen estiuenc, que la setmana vinent anunciarà la resta d’artistes que passaran per la sala.

Els primers en visitar BARTS seran Los Auténticos Decadentes, amb un concert el dissabte 7 de juliol on repassaran els seus 30 anys de carrera. La banda argentina desplegarà el seu característic rock amb influències que van de la murga a l’ska, el reggae o la balada en un directe inoblidable.

Comparteixen l’efemèride amb Klezmatics, que actuaran a BARTS el divendres 13 de juliol, en el marc de la gira de celebració dels seus 30 anys sobre els escenaris. Els grans referents internacionals de l'univers klezmer presentaran Apikorsim–Heretics, un disc amb el qual retornen a la seva essència.

Tanca aquesta primera tongada de concerts Coque Malla, que presentarà el seu últim treball, Irrepetible, el dimecres 18 de juliol. L’àlbum, enregistrat en directe, compta amb les col·laboracions de Jorge Drexler, Amable Rodríguez, Dani Martín, Iván Ferreiro i Neil Hannon.

Entrades ja a la venda a theproject.es i barts.cat
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Friday 16 March 2018 - 13:44:15 in Varios by Director