El Grec ret homenatge al 50 aniversari del Festival de Jazz amb un cicle de cinc concerts extraordinaris

El Grec Festival de Barcelona 2018, ofereix aquest any una programació especial extraordinària dedicada a celebrar les 50 edicions del Festival Internacional de Jazz de Barcelona

SNARKY PUPPY · PAT METHENY· CORY HENRY & THE FUNK APOSTLES · R+R = NOW · CÉCILE McLORIN
SALVANT

Cinc concerts entre el 6 i el 25 de juliol conformen una oferta molt especial, amb quatre cites a la sala BARTS (Snarky Puppy, Cory Henry, R+R = NOW i Cécile McLorin Salvant) i una a l’amfiteatre de Montjuïc (Pat Metheny), coprogramades pels dos festivals barcelonins.

Obrirà la sèrie el primer concert en una sala a Barcelona d’una de les bandes de referència de la música contemporània, Snarky Puppy, el 6 de juliol a BARTS.

La cita seguent serà l’endemà, 7 de juliol, amb l’actuació al Teatre Grec del guitarrista Pat Metheny, acompanyat del seu quartet habitual.

Els concerts extraordinaris tornaran a la sala BARTS a partir del 19 de juliol, amb la nova visita de Cory Henry & The Funk Apostles, als quals seguiran el concert del col·lectiu R+R = NOW (24 de juliol) i, com a concert de clausura, la cantant Cécile McLorin Salvant, que tancarà la programació conjunta del Grec i el festival de jazz el 25 de juliol.

Les entrades per tots els concerts, tret del de Pat Metheny (que sortirà a la venda pròximament), ja estan disponibles a la pàgina web www.jazz.barcelona, amb un descompte especial del 20% (limitat segons l’ocupació) pels col·lectius Amics del Jazz, Club TheProject i Club BARTS.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Tuesday 20 March 2018 - 12:55:24 in Varios by Director