Ciutadans (Cs) Terrassa demana un compromís institucional per a una Festa Major plural i respectuosa

· El portaveu, Javier González, presenta una moció a la Junta de Portaveus perquè el programa reflecteixi al màxim la pluralitat cultural, lingüística i ideològica de la ciutat

El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Terrassa, Javier González, ha reclamat a tots els grups del consistori "el compromís" per "defensar que la Festa Major sigui plural" i que s'organitzi "des del respecte a la diversitat ideològica de tots els terrassencs i terrassenques". La proposta de Cs, que es presentarà en Junta de Portaveus, contempla a més "transmetre l'acord a totes les entitats i institucions que participen en l'organització de la celebració".

Javier González ha recordat que la Festa Major convida a celebrar "la història, la identitat i les arrels que compartim", per la qual cosa el disseny de les activitats ha de "reflectir el panorama social i cultural de la ciutat". El portaveu de Ciutadans ha afegit que, encara que la labor de l'Ajuntament és plasmar totes aquestes idees, "és la societat civil la veritable impulsora del programa definitiu gràcies a les entitats col·laboradores". Per això, el responsable de la formació taronja ha demanat "el màxim respecte a totes les sensibilitats, organitzant una festa sense exclusions i amb elements que sumeixen i fomentin la convivència".

El portaveu ha insistit que "els ciutadans no viuen al marge de la situació política de Catalunya", però ha desitjat que "es pugui gaudir d'una Festa Major sense sorpreses partidistes" i amb un programa que "respecti el dret de cada persona a expressar-se com cregui convenient, però al mateix temps exigint respecte pels sentiments i opinions de la resta de la ciutadania que no participa en l'organització". Finalment, González ha afirmat que "Terrassa ha demostrat abastament la seva pluralitat cultural, lingüística o política" i "aquesta pluralitat és la que contribueix a enriquir la ciutat i la convivència", ha conclòs.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Thursday 17 May 2018 - 20:13:44 in Varios by Director