"Cada vot a la CUP servirà per desallotjar el PSC de la poltrona"

Fa una Declaració de Claredat a l'electorat sobre el sentit dels vots que rebi el diumenge, en línia amb la transparència de la formació

Avui, darrer dia de la campanya, d’una campanya que ha estat sens dubte molt intensa, la CUP ha volgut aprofitar per fer una Declaració de Claredat de cara a l'electorat de Terrassa, per tal que tothom sàpiga el sentit que tindrà el vot a la CUP a les eleccions municipals d’aquest diumenge.

"Nosaltres garantim que tots els nostres vots serviran perquè es produeixi el canvi en aquesta ciutat. I per fer fora de la poltrona a aquells que porten 40 anys ocupant-la", ha assegurat l'alcaldable Marc Medina, i ha afegit: "Ni per activa ni per passiva permetrem que a Terrassa segueixin governant els mateixos, aquells que han governat agenollant-se davant els interessos econòmics i d’esquenes a la gent".

La CUP es considera l'actor clau per tibar de la corda. Som el tensor que ha de tibar cap a l’esquerra per garantir un gir en aquesta ciutat", ha explicat Medina aquest matí, tot mostrant bones sensacions en aquesta recta final de la campanya, que sembla que comportarà l'entrada d'una segona regidora cupaire al Ple.

Aquestes eleccions no van de canviar el soci del PSC, com passat tantes vegades, amb tants partits, en aquesta ciutat. I és que aquestes eleccions van de capgirar el taulell per complert. Medina ha tornat a recordar que “quan la CUP hi és, passen coses”. I això és precisament el que farem a partir de diumenge. "Nosaltres som la pedra a la sabata de les empreses que volen lucrar-se fent negoci amb els contractes amb l'Ajuntament, som la pedra a la sabata dels especuladors immobiliaris, som la pedra a la sabata dels que s’enriqueixen a costa de la nostra salut i de la destrucció del nostre territori", ha clamat en aquest darrer dia de campanya.

La proposta de la CUP és governar al servei de la gent, però sobretot per governar AMB la gent. Una clara diferència amb la resta de formacions d'esquerres, que han apostat per campanyes personalistes.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Friday 24 May 2019 - 17:43:21 in Varios by Director