Arts d'Estiu impulsa una beca per a grups emergents

El Festival Arts d'Estiu posa en marxa la primera edici贸 de PremiARTS, una beca que aposta pels nous grups emergents de l鈥檈scena musical. El PremiARTS 茅s una iniciativa del certamen amb col路laboraci贸 de les Cases de la M煤sica dirigida a tots aquells grups que s鈥檈stan formant i que necessiten donar-se a con猫ixer. Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer a trav茅s del web del festival www.artsdestiu.com fins el proper 14 de juliol. El guanyador rebr脿 un premi valorat amb 10.000 euros.


Els grups seleccionats que es presentin al PremiARTS tindran l'oportunitat d'actuar en l'escenari Village de l'Arts d'Estiu els dies d鈥檈spectacle. Durant les actuacions les persones que hi hagi al nou espai Mar铆tim podran emetre la seva votaci贸 i al final del concurs hi haur脿 un premi popular valorat en 2.500 euros. A banda, tamb茅 hi haur脿 un jurat professional format per persones del m贸n musical i cultural, que ser脿 l鈥檈ncarregat de decidir el guanyador. Aquest rebr脿 un premi valorat en 10.000 euros, dels quals 3.000 seran en met脿l路lic i serviran per invertir en la seva carrera professional. A m茅s, el grup guanyador ser脿 el teloner d鈥檃lgun dels espectacles del 2020. El concert dels tres finalistes d鈥檃quest any on es decidir脿 el grup guanyador ser脿 el dia 23 d鈥檃gost a les 22h. al nou espai Mar铆tim.


Les bases del PremiARTS estan disponibles des d鈥檃quest mat铆 al web del festival i les inscripcions es podran fer fins el dia 14 de juliol.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresi贸n
Posted on Saturday 29 June 2019 - 09:21:06 in Varios by Director