Noticias: Ciutadans (Cs) Terrassa proposa reducir la taxa de guals en un 20%
(Categoría: Varios)
Enviada por Director
Thursday 16 May 2019 - 10:35:20

L'alcaldable, Javier González, presenta un paquet de mesures per a "rebaixar la pressió fiscal" i "eliminar les desigualtats contributives actuals"

L'alcaldable de Ciutadans (Cs) a Terrassa, Javier González, ha proposat "rebaixar un 20% la taxa municipal de guals" i d'aquesta forma "restituir al contribuent l'abús que es va produir l'any passat en la revisió d'aquest impost, aprovada pel PSC amb el suport de Comuns i ERC". La formació taronja ha presentat una sèrie de propostes per a "millorar els ingressos municipals sense elevar la pressió fiscal", un objectiu que només serà possible si "l'Ajuntament adopta un paper de motor econòmic perquè la ciutat es desenvolupi i generi més riquesa".

Javier González ha destacat algunes de les propostes en fiscalitat que persegueixen "rebaixar la pressió fiscal municipal" i "equilibrar taxes i impostos per a eliminar les desigualtats contributives actuals". La iniciativa es duria a terme amb mesures com "una revisió general de les taxes per a ajustar-les al cost real de cada servei", ha avançat el candidat.

Entre altres aspectes, Ciutadans ha plantejat estudiar "la incorporació de descomptes en la taxa de residus per a particulars, empreses i comerços com a premi per a fomentar les millors pràctiques de reciclatge i reducció d'escombraries". A més, González ha anunciat "noves bonificacions per a l'Impost sobre Activitats Econòmiques (IAE) i l'Impost sobre Construccions, Instal·lacions i Obres (ICIO) per a empreses que afavoreixin l'augment de l'ocupació a Terrassa".


Esta noticia proviene de Radio Star Terrassa 100.5 Fm --- La Cultural de Terrassa
( http://www.radiostarterrassa.com/news.php?extend.6246 )