Noticias: El Voll-Damm Festival de Jazz de Barcelona confirma els primers noms del cartell
(Categoría: Varios)
Enviada por Director
Wednesday 26 April 2023 - 15:58:04

Joshua Redman, Sergio Mendes, Michel Camilo a duo amb Marco Mezquida, Sofiane Pamart, Richard Bona i Ron Carter, entre els primers noms confirmats del 55 Voll-Damm Festival de Jazz de Barcelona

Andrea Motis torna al festival amb el seu projecte més ambiciós, al costat de la Camerata Conservatori Liceu

El Conservatori del Liceu acull, entre d’altres, Dave Douglas, The Bad Plus, Donny McCaslin, Joel Ross, Joey Calderazzo, Aaron Parks, Chris Potter i el duo format per Sylvie Courvoisier i Mary Halvorson

La sèrie flamenca De Cajón! proposa, de moment, artistes com Miguel Poveda, Tomatito i Dani de Morón


El 55 Voll-Damm Festival de Jazz de Barcelona presenta una primera onada de la seva programació de tardor, que inclou noms com el saxofonista Joshua Redman, amb el primer projecte que lidera en què compta amb una cantant convidada; Sergio Mendes, un històric de la música brasilera que debuta al festival; Ron Carter, en una gira europea que podria ser l’última del veterà contrabaixista; el fenomen del piano Sofiane Pamart; la presentació del disc Abraça Brasil de la Sant Andreu Jazz Band, i Michel Camilo, que tocarà en un duo inèdit i d’estrena amb Marco Mezquida.

El festival presenta també projectes d’encàrrec molt ambiciosos amb la participació de músics ben joves: la Liceu Big Band, dirigida per Sergi Vergés, tindrà com a convidat solista Richard Bona, i Andrea Motis presenta el seu nou i ambiciós projecte, Febrero, al costat de la Camerata Conservatori Liceu.

Un any més, el Conservatori del Liceu acull un autèntic festival dins del festival amb artistes com Dave Douglas, The Bad Plus, Donny McCaslin, Joel Ross, Joey Calderazzo, Aaron Parks, Chris Potter, Ralph Towner, el duo format per Sylvie Courvoisier i Mary Halvorson i el quartet cooperatiu que formen Javier Colina, Albert Sanz, Antonio Serrano i Israel Suárez, Piraña.

La sèrie flamenca De Cajón! ha confirmat de moment quatre concerts: la guitarra de Tomatito en la seva expressió més flamenca, el final de gira apoteòsic del cantaor Miguel Poveda, el retorn d’un altre guitarrista exquisit, Dani de Morón i l’espectacle Así Canta Jerez en Navidad.

El duo format per Lucia i Horacio Fumero (pianista i contrabaixista, filla i pare) i el concert final del projecte en homenatge a Stéphane Grappelli de la violinista Èlia Bastida són els dos concerts confirmats ara mateix a Luz de Gas.

Entrades a la venda divendres, 28 d'abril, a les 11h. del matí a jazz.barcelona

No compris la teva entrada a Viagogo ni a cap web de revendaEsta noticia proviene de Radio Star Terrassa 100.5 Fm --- La Cultural de Terrassa
( http://www.radiostarterrassa.com/news.php?extend.8601 )