Noticias: Ciutadans (CS) Terrassa pide destinar 12 millones de euros más a los barrios de Terrassa
(Categoría: Varios)
Enviada por Director
Wednesday 17 May 2023 - 16:34:11

“Els barris han sigut els grans oblidats en els quatre anys de Ballart i en els 40 de governs socialistes”, ha declarat Isabel Martínez, candidata dels liberals a Terrassa.

“Proposem un increment de fins a dotze milions d’euros per donar la volta a l’abandonament i la falta d’inversió en los barrios”. Així ho ha dit l’alcaldable del partit liberal a Terrassa, Isabel Martínez, a una roda de premsa que ha ofert des del Mercadal de Terrassa.

“Els barris han sigut els grans oblidats en els quatre anys de Ballart i en els 40 de governs socialistes. Això ha de canviar d’una vegada per totes”, ha exposat Martínez. “Volem un increment del pressupost de 12 milions d’euros en els barris al llarg del proper mandat per a millorar voreres, carrers i places”.

“Es pot fer i es farà amb Ciutadans al proper govern”, ha declarat Martínez, qui aposta per “reduir el malbaratament en publicitat i duplicitats per a finançar aquesta mesura”. “És qüestió de prioritats, i les nostres son clares”, ha finalitzat.Esta noticia proviene de Radio Star Terrassa 100.5 Fm --- La Cultural de Terrassa
( http://www.radiostarterrassa.com/news.php?extend.8633 )