Noticias: El Festival Internacional de música de Cambrils inagura la seva 48ª edició
(Categoría: Varios)
Enviada por Director
Thursday 27 July 2023 - 13:37:08

Gipsy Kings by Adré Reyes, Els Amics De Les Arts, Rosario, Pablo López, Ara Malikian, Stay Homas, Dàmaris Gelabert, This Is Michael, Miki Núñez i Luz Casal componen la programació de la 48a edició del festival, que tindrà lloc entre el 28 de juliol i el 6 d'agost al Parc del Pinaret.

El Festival Internacional de Música de Cambrils organitzat per el Grup Clipper’s i l’Ajuntament de Cambrils, inaugurarà la seva 48ª edició demà divendres 28 de juliol amb l'actuació de Gipsy Kings by André Reyes, que amb més de 30 anys d'èxits com Djobi Djoba, Bamboleo o Baila Baila s'han convertit en un dels màxims exponents de la rumba al món.

El festival comptarà aquest any amb una programació eclèctica que reunirà fins el 6 d’agost artistes nacionals i internacionals de referència com Els Amics De Les Arts, Rosario, Pablo López, Ara Malikian, Stay Homas, Dàmaris Gelabert, This Is Michael, Miki Núñez i Luz Casal

En aquesta 48a edició, el festival tornarà a comptar amb un espai on abans i després dels concerts el públic podrà gaudir d'una àmplia oferta gastronòmica de la mà de Cal Blay Food Lovers, així com actuacions en directe d'artistes emergents de la zona. Els horaris del festival seran de 19:30h a 01:00h (excepte en l'espectacle familiar de Dàmaris Gelabert, que l'obertura de portes serà a les 19:00h).

Restant un dia per la inaguració del festival, el president del Grup Clipper’s, Juli Guiu, ha destacat que “Hem volgut oferir una programació per a tots els públics, on tothom es senti representat. Tenim a 10 artistes referents en cadascun dels seus estils musicals, que estic segur que faran viure al públic unes nits d’estiu úniques”.


Esta noticia proviene de Radio Star Terrassa 100.5 Fm --- La Cultural de Terrassa
( http://www.radiostarterrassa.com/news.php?extend.8715 )