Noticias: L´Idilic Festival conquereix la Costa Brava aconseguint Sold Out els dos dies del Festival
(Categoría: Varios)
Enviada por Director
Wednesday 02 August 2023 - 16:11:21

MELENDI, LA CASA AZUL, NENA DACONTE, LA LA LOVE YOU, DANI FERNÁNDEZ, DANNY OCEAN, ZZOILO, MARLENA, MALDITA NEREA, POLE., LEO RIZZI, MARLON, LA FIESTA BRESH I LES TEULES HAN FET GAUDIR A UN PUBLIC ENTREGAT

La primera edició de l'IDILIC FESTIVAL tanca amb els deures fets. Deu mil persones, en rotació de cinc mil per dia, han esgotat les entrades i han gaudit d'increïbles actuacions i una energia meravellosa en el recinte. Marlena, Maldita Nerea, Pole., Lalaloveyou, Melendi, La Casa Azul, Les Teules, Leo Rizzi, Zzoilo, Nena Daconte, Dani Fernández, Danny Ocean i la meravellosa festa BRESH, han fet vibrar al públic amb la seva música.

Els organitzadors del festival han expressat el seu més sincer agraïment a tot el públic per la complicitat que s'ha creat durant tot el festival, aconseguint un espai de diversió i entreteniment i amor per la música inoblidable.

El servei de llançadores ofert pel mateix festival des de Platja d'Aro ha estat tot un èxit que ha permès a molts assistents arribar de manera còmoda, segura i puntual.

Des de la direcció del festival es vol agrair a tots els implicats en l'organització, des del públic, col·laboradors, patrocinadors i institucions que han contribuït amb el seu treball a fer possible un esdeveniment musical de tan gran envergadura i que ha fet història en la Costa Brava. Com a mostra del seu compromís han anunciat una segona edició de l'IDILIC FESTIVAL en l'estiu del 2024 que promet ser encara més espectacular.

Ens veiem a l’IDILIC FESTIVAL 2024!!

Esta noticia proviene de Radio Star Terrassa 100.5 Fm --- La Cultural de Terrassa
( http://www.radiostarterrassa.com/news.php?extend.8718 )