Noticias: Melendi confirma una segona data a Barcelona
(Categoría: Varios)
Enviada por Director
Thursday 07 September 2023 - 19:52:41

DAVANT LA GRAN DEMANADA D'ENTRADES, AMB LES LOCALITATS EXHAURIDES EN POQUES HORES, MELENDI CONFIRMA UN SEGON CONCERT AL PALAU SANT JORDI EL DISSABTE, 23 DE DESEMBRE

ENTRADES JA A LA VENDA A THEPROJECT.ES i MELENDI.COM

No compris la teva entrada a Viagogo ni a cap web de revenda

Melendi celebra 20 anys de la publicació del seu disc debut Sin Noticias de Holanda amb una gira en què inclourà cançons dels seus primers discos i un nou repertori que no havia interpretat a les seves últimes gires.

Sin Noticias de Holanda va suposar l'inici d'una carrera musical que ha portat Melendi a convertir-se en un dels artistes més rellevants al llarg d'aquests 20 anys d'història musical.

Per commemorar el llançament del seu àlbum debut, Melendi torna a les arrels del seu gènere i anuncia 20 Años Sin Noticias, una gira que el portarà per 10 úniques ciutats on reinterpretarà part del repertori dels seus primers discos i inclourà cançons que no ha cantat des de fa més de 15 anys a més, per descomptat, dels seus èxits més emblemàtics i que han esdevingut himnes multigeneracionals.

En definitiva, una nova oportunitat per viure el concert que tots els seus seguidors estaven desitjantEsta noticia proviene de Radio Star Terrassa 100.5 Fm --- La Cultural de Terrassa
( http://www.radiostarterrassa.com/news.php?extend.8729 )