Noticias: El Banco Mediolanum Festival Mil·lenni comença la seva 25a edició amb el sold out de Los Fabulosos Cadillacs al Poble Espanyol
(Categoría: Varios)
Enviada por Director
Thursday 07 September 2023 - 19:56:32

El festival, que ja ha anunciat 19 concerts, compta al seu cartell amb artistes reconeguts i esperats com Vanesa Martín, Gilberto Gil, Niña Pastori, Lori Meyers, Morgan, Queralt Lahoz, Chambao i Israel Fernández. Inclourà més artistes en les properes setmanes.

El Banco Mediolanum Festival Mil·lenni comença aquest dijous la seva 25a edició amb el concert de Los Fabulosos Cadillacs al Poble Espanyol. Unes setmanes després arribaran els concerts de Vanesa Martín al Palau Sant Jordi (7 d'octubre), Pitingo al Palau de la Música Catalana (11 d'octubre), Il Divo a l'Auditori Fòrum (12 d'octubre), Gilberto Gil a l'Auditori del Fòrum (28 d'octubre) i Buika i Kiko Navarro a la sala Paral·lel 62 (5 de novembre), entre d'altres directes aunciats i que es poden consultar a la web oficial del festival.

Una programació eclèctica i de qualitat

Amb el sold out d'aquesta nit al Poble Espanyol comença un dels festivals amb més caràcter i autenticitat de Barcelona i que es viu a les millors sales de concerts de la ciutat. En aquesta ocasió, alguns dels recintes on es viurà l'experiència del Banco Mediolanum Festival Mil·lenni són el Palau de la Música, el Teatre Coliseum, la Sala Apolo, la Sala Razzmatazz, el Palau Sant Jordi, el Gran Teatre del Liceu o l' Auditori del Fòrum.

La programació del festival tornarà a apostar per la qualitat artística i la varietat d'estils, com ja és un senyal d'identitat d'aquesta trobada musical.

Entrades a la venda

Les entrades estan a la venda a la pàgina web oficial del festival, www.festival-millenni.com.

Properament s'incorporaran més artistes a la 25a edició del Banco Mediolanum Festival Mil·lenni.

Sobre Concert Studio

Concert Studio és una de les promotores musicals més reconegudes d'Espanya i creadora de festivals d'èxit com el Festival Jardins Pedralbes, el Cerdanya Music Festival, el Banco Mediolanum Festival Mil·lenni que inicia la seva 25a edició i l'Icónica Sevilla Fest. Concert Studio es caracteritza per l'eclecticisme, el prestigi, la qualitat i l'excel·lència artística en els projectes que duu a terme durant una llarga trajectòria de més de 25 anys.


Esta noticia proviene de Radio Star Terrassa 100.5 Fm --- La Cultural de Terrassa
( http://www.radiostarterrassa.com/news.php?extend.8730 )