Noticias: “ M'Esperaràs?” Compleix 50 funcions aquest divendres, darrers dies d'aquesta divertida comèdia a l'Aquitania Teatre
(Categoría: Varios)
Enviada por Director
Wednesday 15 November 2023 - 12:16:18

“ M'ESPERARÀS?” Compleix 50 funcions aquest divendres, últims dies per gaudir d'aquesta divertida comèdia a l'Aquitània Teatre. Només fins al 19 de novembre.

Una divertida comèdia del dramaturg valencià Carles Alberola (Premi de les Arts Escèniques de la Generalitat Valenciana

El texto de Alberola es una comedia contemporánea y, en este sentido, se integra perfectamente con la trayectoria de la empresa. El protagonista es el Rubén, un profesor universitario que s'acaba de separar ia qui los amics organitzen una cena con una novia. Les coses, però, no sortiran com estaven previstes i la situació començarà a embolicar-se amb girs i malentesos entre els persontges, amors creuats, secrets amagats, infidelitats no confesades... Tot amanit amb un bon còctel d'acudits que fan de l'obra un viver d'emocions i situacions divertides.

“És tractat, de cierta manera, de un vodevil ple d'entrades i sortides, gags i acudits, en el cual, de totes maneres, intenta anar una mica más enllà i cercar personastges que tinguessin més recorregut i una major profunda psicològica. ”, explica el director. “El públic riurà molt però alhora veurà uns roles muy consistentes que van més enllà de l'anècdota puntual”, afegeix.

¿M'esperaràs? es la cuarta producción de la compañía Estrena Morena que fins ara ha presentado No és tan fácil, de Paco Mir; Veu de nou, de Anna Fité y Una familia normal, de Marta Buchaca.

El teatre Aquitània se presentará fins al 19 de noviembre de 20123


Esta noticia proviene de Radio Star Terrassa 100.5 Fm --- La Cultural de Terrassa
( http://www.radiostarterrassa.com/news.php?extend.8829 )