Noticias: Terrassa enceta la jornada electoral amb les 261 meses constituïdes
(Categoría: Varios)
Enviada por Director
Sunday 12 May 2024 - 10:02:38

Terrassa enceta la jornada electoral amb les 261 meses constituïdes

Els 54 col·legis de la ciutat han obert amb normalitat a les 9 hores

Les 159.711 persones cridades a votar a Terrassa en les eleccions al Parlament de Catalunya d'aquest 12 de maig ho poden fer amb normalitat als 54 col·legis electorals de la ciutat. Les 261 meses disponibles s'han constituït amb les persones que havien estat seleccionades al sorteig de les meses al voltant de les 9 hores.

Més de 1.100 persones participen en l'operatiu d'aquest diumenge. El gruix correspon a 783 membres de meses i 107 representants de l'administració, als que caldria afegir forces de seguretat, equips de muntatge, conserges, personal de neteja i persones informadores i notificadores, entre d'altres.

L'Ajuntament de Terrassa ha posat en marxa un dispositiu informatiu per a la jornada electoral d'aquest diumenge, 12 de maig, amb l'objectiu de mantenir informada la ciutadania i els mitjans de comunicació a través de diferents canals. El web municipal tindrà un apartat dedicat a les eleccions, al qual es podrà accedir a través de la pàgina principal. Un cop tancada la votació, enllaçarà amb l'apartat de la pàgina web de la Generalitat on apareixeran les dades de l'escrutini corresponent a la ciutat de Terrassa. De cara a dilluns, amb el 100% de l'escrutini, la pàgina www.terrassa.cat/eleccions oferirà tots els resultats dels comicis a Terrassa i les dades segregades per districtes i barris.

L'Ajuntament informarà també al llarg de la jornada electoral a través de les xarxes socials Twitter, Facebook i Instagram de les possibles incidències que es puguin registrar durant la jornada electoral i de l'índex de participació.

L'Ajuntament de Terrassa coordina el dispositiu electoral, amb la implicació d'altres administracions, com ara el Departament de Presidència de la Generalitat de Catalunya i la Junta Electoral de Zona.


Esta noticia proviene de Radio Star Terrassa 100.5 Fm --- La Cultural de Terrassa
( http://www.radiostarterrassa.com/news.php?extend.9092 )