Tot per Terrassa torna a omplir el Centre Cultura i vol donar la sorpresa el 26M

La formaci贸 encap莽alada per Jordi Ballart torna a omplir el Centre Cultural en l'acte central de campanya i anuncia que "espera donar la sorpresa" a les eleccions del diumenge 26 de maig. En aquest sentit Ballart ha deixat clar que "ser茅 l'alcalde de tots, no l'alcalde d'un partit".

L'acte central de campanya de Tot per Terrassa ha comen莽at a dos quarts de vuit en un Centre Cultural ple. La m煤sica ha donat pas a les intervencions de N煤ria Mar铆n, Alberto Demomento i Rosa Boladeras que han explicat algunes de les propostes relacionades amb educaci贸 i cultura. No obstant, tots tres han coincidit en donar les gr脿cies al cap de llista per haver-los sumat el projecte de Tot per Terrassa.

Uns minuts abans s'ha presentat el v铆deo de campanya que ha aixecat els primers aplaudiments del p煤blic. Un v铆deo de menys d'un minut on es destaca un dels principals valors de la formaci贸, i que Ballart l'ha reivindicat uns minuts despr茅s, el terrassenquisme.

Cap a dos quarts de nou ha arribat un dels moments 脿lgids de l'acte, amb la intervenci贸 del cap de llista i exalcalde de la ciutat, Jordi Ballart.

En el seu discurs, on ha explicat unes quantes de les propostes del programa electoral, ha destacat que "l'autob煤s ser脿 gratu茂t per aquelles persones que vagin a l'hospital". A m茅s, ha tornat a insistir en la naturalitzaci贸 de les rieres com un dels grans projectes urban铆stics de la ciutat i en la recuperaci贸 de la policia de barri "que mai s'hauria d'haver tret". Ballart s'ha mostrat conven莽ut que "donarem la sorpresa el 26 de maig i serem la candidatura guanyadora". Un pas imprescindible, segons l'exalcalde, "per demostrar que es pot fer una pol铆tica diferent, propera, 猫tica i transparent".

L'acte s'ha tancat amb el p煤blic dret aplaudint les 37 persones que formen part de la llista electoral. Uns candidats i candidates que els ha anat presentant, un per un, el mateix Jordi Ballart.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresi贸n
Posted on Tuesday 14 May 2019 - 23:06:37 in Varios by Director