Acte Solidari a la escola Joan XXIII de Les Arenes a favor de la ONG Amics d´en Ferran

Aquest dissabte dia 18/05/2019 a les 18:30 dins de l’activitat MÚSICA PER SAM SAM i amb el lema:“LES NENES TAMBÉ HI SÓN!”

gaudirem de l’actuació de:

CORAL LUDICVOX amb el suport del Casal de la Dona

CORAL CREU ROJA TORRE DEL PALAU

DUET DE GUITARRA I VEU

Organitzat per AMICS D’EN FERRAN i amb la col·laboració de CORAL LUDICVOX amb el suport del Casal de la Dona CORAL CREU ROJA TORRE DEL PALAU,ESCOLA JOAN XXIII y TERRASSA SOLIDÀRIA

Dissabte dia 18 de maig a les 18:30 de la tarda

Lloc: Teatre de l’escola JOAN XXIII - (C/Joan XXIII, 27- Terrassa).

Prèviament es comentarà l’estat actual de l’escola i els nous projectes a Sam Sam.

Donatiu de 5€ per al Projecte d’Alfabetització de Sam Sam

Les activitats tenen com a objectiu recaptar fons per al projecte solidari amb l’escola del barri de Sam Sam a Dakar (Senegal).

El 100% dels donatius es destinaran al projecte d’alfabetització que Amics d’en Ferran porta a terme a Sam Sam

Més de vint i cinc anys de tasca solidària

El 1990, Ferran Sans, escolapi i professor del col·legi Joan XXIII, va marxar al Senegal i va instal·lar-se al barri de Sam Sam de la ciutat de Dakar. Un cop allà, el seu projecte consisteix a alfabetitzar els membres d’aquesta comunitat en la seva llengua materna i estimular l’ensenyament i l’educació per tal d’avançar en la promoció cultural, sanitària i econòmica en benefici del progrés del barri i de la ciutat.

Durant aquests vint i set anys, Amics d’en Ferran realitza accions culturals i educatives a Terrassa amb la finalitat de difondre el projecte de Ferran i recaptar donatius solidaris que contribueixen a finançar-lo.

El projecte d’Amics d’en Ferran es concreta en la posada en marxa de l’Escola de Kalasans per tal d’afavorir l’alfabetització de nens sense recursos. Va començar a funcionar el 1996 amb 40 alumnes i per la qual han passat més de 600 alumnes. Malgrat els aiguats de la tardor l’escola continua atenent a la població infantil i juvenil de Sam Sam. Actualment es col·labora amb el Centre Femení i els seus nous projectes
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Thursday 16 May 2019 - 07:16:43 in Varios by Director