Tot per Terrassa reclamarà a la Generalitat que incrementi la inversió en sanitat a la ciutat i que s'obrin totes les plantes de l'Hospital

Jordi Ballart també ha avançat que exigiran la construcció d'un nou CAP a Can Roca i l'ampliació del CAP Nord.

Tot per Terrassa ha presentat avui algunes de les seves propostes per millorar la sanitat dels terrassencs i les terrassenques. Així doncs, el cap de llista, Jordi Ballart, ha deixat clar que "reclamarem a la Generalitat que incrementi el pressupost de sanitat destinat a Terrassa per tenir una sanitat pública digna". "Volem ser un autèntic mur de contenció en la defensa del sistema de sanitat públic a la ciutat". En aquest sentit, "serem molt exigents amb la Generalitat de Catalunya, que és qui té la competència, a l'hora de reivindicar un finançament just, l'el·liminació de les llistes d'espera, la defensa dels drets dels treballadors i serem molt exigents a l'hora d'evitar les retallades a la salut de la nostra ciutat".

Una altra de les reclamacions que es posaran damunt la taula de la Generalitat és "l'habilitació i obertura de totes les plantes de l'Hospital de Terrassa", on el cap de llista de Tot per Terrassa també reclama "el retorn de les especialitats que s'han deixat d'atendre a l'Hospital de Terrassa".

Per tal de donar un millor servei, Ballart considera que "ja és hora que es construeixi un nou CAP a Can Roca i que s'ampliï el CAP Nord". Seguint amb la línia reivindicativa, l'exalcalde ha dit que "és molt important saber quin és el volum real de les llistes d'espera que pateixen els terrassencs i les terrassenques".

Per la seva banda, la candidata Mònica Polo ha reiterat que des de Tot per Terrassa "treballarem amb totes les entitats de salut, els donarem veu i lluitarem per l'equitat". Al seu torn, l'exregidora Maruja Rambla, ha reafirmat que "reivindicarem la creació de dos UCAPS, és a dir, dos centres d'assistència primària amb urgències 24 hores per descongestionar les urgències hospitalàries".
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Friday 24 May 2019 - 08:00:47 in Varios by Director