Madness s´incorpora al cartell del 8è Festival Jardins Pedralbes

ENTRADES A LA VENDA DIMECRES 15 DE GENER A LES 10H. AL WEB DEL FESTIVAL

Madness és una banda que conserva un fort sentit de qui i què és. Moltes de les influències segueixen presents en el seu so - ska, reggae, Motown, rock'n'roll, rockabilly, pop clàssic, i el llegat dels seus estimats carrers de Londres. Pot ser que sigui refinat i actualitzat, però la seva essència continua sent clara i verdadera.
Madness es troben en la posició única de fer actuacions històriques com la del concert del Jubileu del Diamant de la Reina i la cerimònia de clausura dels Jocs Olímpics - mentre que al mateix temps gaudeixen d'un renaixement creatiu que els ha portat a publicar alguns dels seus millors treballs.
Madness es una banda que conserva un fuerte sentido de quién y qué es. Muchas de las mismas influencias siguen presentes en su sonido - ska, reggae, Motown, rock'n'roll, rockabilly, pop clásico, y el legado de sus amadas calles de Londres. Puede que sea refinado y actualizado, pero su esencia sigue siendo clara y verdadera.
Madness se encuentran en la posición única de hacer actuaciones históricas como la del concierto del Jubileo del Diamante de la Reina y en la ceremonia de clausura de los Juegos Olímpicos - mientras que al mismo tiempo disfrutan de un renacimiento creativo que los ha llevado a publicar algunos de sus mejores trabajos.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Monday 13 January 2020 - 17:20:26 in Varios by Director