Los Secretos + Coque Malla al 58 Festival de la Porta Ferrada

Arriben després del seus respectius sold outs al GUITAR BCN 2020, Los Secretos (25 de gener, Liceu) i Coque Malla (31 de gener, Razzmatazz) protagonitzaran un concert doble a l’Espai Port.

El 58 Festival de la Porta Ferrada confirma un nou concert doble per aquest estiu a Sant Feliu de Guíxols: Los Secretos i Coque Malla actuaran a l’Espai Port el divendres, 7 d’agost, a la que serà una nit memorable.

Aquesta vetllada conjunta i exclusiva, que arriba després del respectius èxits assolits al tram inicial del Guitar BCN 2020, s’afegeix a la creixent llista de noms ja confirmats i que auguran una de les millor edicions del festival.

Entrades JA a la venda a portaferrada.cat

LOS SECRETOS
40 años
Primera visita a Porta Ferrada de la banda que es descriu com l’au fènix. Los Secretos, un dels grups més emblemàtics de la Movida Madrileña durant la dècada dels vuitanta, reneixen a cada nou disc i a cada nova gira expandint un repertori construït al llarg dels darrers 40 anys. Ara, encara el fan més gran gràcies a les cançons de Mi paraíso (DRO, 2019), el seu catorzè treball discogràfic, on aquesta veterana banda liderada per Álvaro Urquijo segueix fidel a la seva essència

COQUE MALLA
¿Revolución?
També en la seva primera visita al festival de Sant Feliu, i després de penjar el cartell de sold-out al Guitar Bcn, el cantant, guitarrista i compositor madrileny Coque Malla compta amb un do especial per aconseguir crear cançons rodones sense renunciar mai a la seva fina ironia i el toc canalla marca de la casa. És la seva fórmula personal per convertir el pop i el rock en un terreny fèrtil per reflexionar sobre la societat contemporània.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Friday 24 January 2020 - 11:30:33 in Varios by Director