Comença el 9è Festival Jardins Pedralbes!

Avui s'inicia la 9a edició del Festival Jardins Pedralbes

DE L'1 DE JUNY AL 24 DE JULIOL 2021El Festival Jardins Pedralbes celebra enguany la novena edició amb 42 nits de concerts al jardí del Palau Reial.

Sara Baras és l’encarregada d’inaugurar aquesta esperada cita amb la presentació del seu nou espectacle “Momentos”. Durant la seva segona actuació, el 2 de juny, es celebra la tercera edició de la Nit Solidària Festival Jardins Pedralbes, un esdeveniment que destinarà tota la recaptació de la vetllada a Sant Joan de Déu Pediatric Cancer Center Barcelona.

Aquest mes de juny arriba carregat de concerts i compta amb les actuacions Love of Lesbian, Rosario, Manel, Raphael, Niña Pastori, James Rhodes, Woodkid, Viva Suecia, Zahara, Hombres G, Vanesa Martín, Alvaro Soler, Salvador Sobral, Miguel Poveda i Nathy Peluso.

Un cartell que completen els artistes programats per al mes de juliol, amb grans noms com Aitana, Fangoria, Sergio Dalma, Loquillo, Diego “El Cigala”, Rozalén, Mónica Naranjo, Carlos Rivera, Amaia, Luka Sulic, Alan Parsons, Jorge Drexler, Gala de Étoiles de la Ópera de París, Nathy Peluso, Miguel Ríos, Musical “Jardins de Broadway”, Andrea Motis, La Bien Querida, Myles Sanko, Sidonie i que tancarà l'actuació de Maria Arnal i Marcel Bagés.

L’esperat retorn als espectacles en viu arriba de la mà de 36 músics de diferents gèneres i estils musicals que faran que l’inici de l’estiu sigui encara més especial. El festival compta amb totes les mesures de prevenció contra la COVID dictades pels organismes competents.

A més, a partir de les 19:30 h, els espectadors podran gaudir del Village, l'espai destinat a la gastonomia que enguany compta amb dos escenaris —el Seat Mó i el Momentos Alhambra— on tindran lloc les actuacions d'artistes emergents.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Tuesday 01 June 2021 - 15:37:30 in Varios by Director