Element Logic dona suport a estudiants de l’escola Vedruna Vall de Terrassa que representen Espanya en la final del certamen VEX Robotics 2022

L'empresa tecnològica fomenta la robòtica com a sortida professional de futur entre els joves

L'empresa Element Logic, especialitzada en automatització i robotització de magatzems, donarà suport a vuit estudiants de l’escola Vedruna Vall de Terrassa que representaran Espanya en la final de VEX Robotics Competition, el certamen de robòtica educativa amb més prestigi a nivell internacional que se celebra del 3 al 7 de maig a Dallas (Texas).

En el torneig, organitzat per la Fundació Robotics Education & Competition (REC), participaran estudiants de 46 països de tot el món que competiran en la construcció de robots innovadors. L'objectiu d'aquesta competició és presentar a les noves generacions reptes sobre projectes de recerca i robòtica per a motivar-los i millorar les seves habilitats STEM (ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques).

Amb aquesta iniciativa, Element Logic ratifica la seva aposta pel talent jove i l'automatització, posant al servei d'aquest grup d'estudiants les seves més de tres dècades d'experiència en el desenvolupament de magatzems intel·ligents. “No podíem deixar passar l'oportunitat de promoure l'educació en robòtica i donar suport a aquesta competició, que ens permet motivar i descobrir de primera mà als joves professionals del sector”, assenyala Albert Vidal, director de Element Logic España.

Els valors d'aquesta competició estan totalment alineats amb els d’Element Logic. “A més de l'impuls a la robotització i el treball en equip, aquest esdeveniment pretén deixar enrere els estereotips de gènere i fomentar l'interès de la dona en carreres STEM. Iniciatives com aquesta són fonamentals per a acabar amb el tòpic que les carreres tecnològiques són només per a homes”, afegeix Albert Vidal.

Per la seva part, Maikel Blanco, coordinador de robòtica de l'escola Vedruna Vall de Terrassa, ha mostrat el seu agraïment a Element Logic per la seva contribució a aquesta causa. “Que una empresa com Element Logic confiï i doni suport al nostre projecte és una gran notícia
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Wednesday 27 April 2022 - 02:24:09 in Varios by Director