Terrassa Arts Escèniques iniciarà la programació de tardor el proper 4 d'octubre

Les entrades estaran disponibles a partir de dilluns 1 d'agost i es podran adquirir online o presencialment a la Casa Soler i Palet o a les taquilles del Teatre el mateix dia de la representació

La Temporada municipal de Teatre de Terrassa per a aquesta tardor oferirà una desena de propostes entre el 4 d'octubre i el 14 de desembre, mantenint la seva aposta per oferir una programació àmplia, diversa, atractiva, accessible i pensada per atraure tota mena de públic. Un seguit d'espectacles als quals cal afegir, també, una oferta pensada especialment per al públic familiar i per connectar i apropar la població més jove a les arts escèniques. Una programació que inclou teatre, projeccions o un taller per acostar els infants a la noció de la crítica teatral.

La venda d'entrades per a la temporada de teatre d'aquesta tardor s'inicia avui, dilluns 1 d'agost, i les localitats es podran adquirir en línia a través de la plataforma Entràpolis i presencialment a la Casa Soler i Palet o a les taquilles dels teatres Principal o Alegria el mateix dia de la representació.

La regidora de Cultura, Rosa Boladeras, explica que: «S'ha treballat per oferir una programació amb una àmplia varietat de registres, atractiva i pensada per arribar a un públic ampli i divers. Una programació que segueix en la línia de compromís de l'Ajuntament i del Servei de Cultura amb el segell GAS (Gèneres–Accessibilitat–Sostenibilitat), potenciant el talent femení i facilitant i garantint l'accés de tothom als teatres i a l'oferta cultural de la ciutat, fent-la més accessible i sostenible».

La programació de tardor s'iniciarà el proper 4 d'octubre amb la representació de l'obra "Circografía de una travesti" al Teatre Alegria i a càrrec de la companyia Victoria Sickness. Un espectacle de circ que inclou música en directe, acrobàcia, text i projeccions.

El 13 de novembre, al Teatre Principal, es podrà veure l'obra "Èxit. Through the gift shop", una coproducció de Carla Rovira i Terrassa Arts Escèniques, Ajuntament de Lloret de Mar i FiraTàrrega que a través de la visita a un museu proposa una reflexió a l'entorn de la importància de l'èxit en els processos de gestació i maternitat.

La programació de tardor continuarà el 20 de novembre al Teatre Principal amb la representació de "Una noche sin luna", escrita i protagonitzada per l'actor Juan Diego-Botto i que sota la direcció de Sergio Peris-Mencheta i basada en textos de Federico García Lorca, parla de la figura del poeta per acostar el públic als aspectes menys coneguts de la vida i l'obra de Lorca.

El 3 de desembre, dues de les còmiques més reconegudes de Catalunya, Judit Martín i Alba Florejachs, portaran el seu espectacle "Pongo" al Teatre Alegria. Una proposta on les dues artistes posaran a prova les seves habilitats d'improvisació, creant un espectacle teatral a partir de l'anècdota personal explicada per alguna de les persones del públic triada a l'atzar.

D'altra banda, Terrassa acollirà enguany algunes de les activitats previstes dins la celebració de la VI Trobada Internacional d'Arts Vives AM22, que se celebrarà entre el 21 de novembre i el 14 de desembre. Utilitzant les arts vives com a fil conductor, aquest certamen vol fomentar espais de creació i reflexió a través del cos que contribueixin a transformar el sector de les arts escèniques cap a la diversitat i la inclusió cultural. En el marc d'aquesta trobada, el Teatre Principal de Terrassa acollirà dos espectacles de dansa: "Kolochi Baw" d'Aïda Colmenero Dïaz, el 10 de desembre, i l'estrena mundial de la darrera creació del coreògraf i ballarí Oulouy, el 14 de desembre.

Programació familiar

La programació familiar d'Arts Escèniques a Terrassa per a aquesta tardor s'iniciarà el 22 d'octubre al Teatre Principal amb la coproducció del Festidal Didó i Terrassa Arts Escèniques "Sense Lluna", a càrrec de la companyia Samfaina de Colors. Es tracta d'una obra que convida a la reflexió sobre l'harmonia i l'univers a través de la música i on les fases lunars passen a representar el cicle de la vida.

El 5 de novembre a les 12 h, la programació familiar arriba a la Biblioteca Central de Terrassa amb la projecció d'"Infinitus", un espectacle adreçat a infants a partir dels 6 anys en què la creadora Magda Puig explora, a través del teatre de paper i els mecanismes de pop up, què passa quan tot allò que coneixem desapareix i cal començar a caminar per un món desconegut.

Aquestes projeccions familiars es traslladaran, la tarda del 5 de novembre, al Centre Cívic Municipal Avel·lí Estrenjer, on a partir de les 17 h es podran veure les obres "Faust i jo" i "La vida es sueño", dos espectacles basats en els clàssics de Johann Wolfgang Von Goethe i Calderón de la Barca, reinterpretats i adaptats per a infants a partir dels sis anys.

La programació familiar per a aquesta tardor finalitzarà el 6 de novembre al Teatre Alegria amb "Frank", una posada en escena que traslladarà fins a la perfecta dictadura que els quadrats han creat trepitjant les llibertats dels triangles, els cercles i tota la resta de formes.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Monday 01 August 2022 - 23:53:11 in Varios by Director