Luz Casal, nova artista confirmada al Suite Festival 2023

L'artista reconeguda internacionalment com una de les veus més importants de la música espanyola, Luz Casal actuarà el 24 de maig al Gran Teatre del Liceu de Barcelona. La cantant s'uneix a Ara Malikian i Cepeda com a artistes confirmats en el nou Suite Festival 2023. Les entrades per a tots els concerts ja estan a la venda a la pàgina web oficial del festival (suitefestival.com).

El Suite Festival, organitzat per Clipper’s Live, tornarà el 2023 amb un nou concepte i una imatge totalment renovada, ampliant els gèneres musicals i oferint un cartell eclèctic compost per artistes nacionals i internacionals de primer nivell. A més, el festival s'estendrà, arribant a les principals sales de concerts de Barcelona, així com a altres ciutats de Catalunya.
 
Luz Casal al Gran Teatre de Liceu
 
Des dels anys noranta fins avui el seu ampli repertori ple d'èxits fa que Luz Casal sigui reconeguda internacionalment com una de les veus femenines més importants i representatives de la música i la cultura espanyola. Tres anys després del final de la gira del seu anterior treball “Que corra el aire” Luz Casal, presentarà nova gira el mes vinent de març. Un espectacle que segur deixarà satisfets als seus seguidors més fidels i sorprendrà a tots aquells que estimen la bona música.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Friday 13 January 2023 - 16:18:28 in Varios by Director