Alejandro Fernández es prepara per presentar la seva gira aquest estiu a Espanya, amb parada al Banco Mediolanum Festival Mil·lenni

Alejandro Fernández, que no visita el nostre país en concert des del 2018, presentarà la seva gira “Amor y Patria” el 27 de juny al Palau Sant Jordi de Barcelona en el marc del Banco Mediolanum Festival Mil·lenni.

A la gira, que es presentarà per primera vegada al món al nostre país, celebrarà l'amor que té per la música, la seva família i la seva pàtria, interpretant els seus grans èxits. “Estic emocionat de tornar a Espanya, tornar a veure els meus fans i poder cantar junts totes les nostres cançons preferides”, comenta l'artista.

Organitzada per Planet Events @ Live Nation, “Amor y Patria" portarà una producció completament nova.

Nou single “No es que me quiera ir”

El passat dijous 18 de maig, Alejandro Fernández va llançar el seu nou senzill “No es que me quiera ir" (Universal Music), una balada ranxera que té gust de dolor i tequila; realitzada sota el tradicional so del mariachi, però amb la inclusió de l'acordió.

És de l'autoria del multipremiat compositor Edén Muñoz, que retrata a la lletra la reflexió d'un home que ha d'abandonar una relació, però no per voluntat pròpia, sinó perquè es va adonar que tot l'amor que sent no té ressò a la persona estimada.

Sobre Alejandro Fernández

Alejandro Fernández ha venut més de 35 milions de discos i ha guanyat innombrables premis; té dos Grammys llatins, una estrella al Hollywood Walk of Fame i recentment va rebre “Gaviotas de plata y oro” per la seva exitosa participació al Festival de Vinya del Mar.

Ha aconseguit nombrosos #1 a Llatinoamèrica, Estats Units i Espanya. Ha col·laborat amb artistes com Beyoncé, Christina Aguilera, Gloria Estefan, Marc Anthony, Rod Stewart, Plácido Domingo, Maná o Christian Nodal.

Conegut per la seva noblesa, el 2020 va llançar, juntament amb altres artistes, “Vota por nosotros”; aquest mateix any va dedicar el seu Latin Grammy a les víctimes dels huracans del sud de Mèxic donant 1.000.000 de pesos a la Creu Roja; recentment, es va unir a Fher Olvera a la campanya “We are home”; a la seva gira de 2021 va generar més de 100.000 dòlars per a “Families belong together”. I és que “El Potrillo” ha continuat amb el llegat del seu pare Vicente Fernández, portant amb orgull les seves arrels, posant en veu alta la música mexicana pel món, consolidant la seva posició com el màxim exponent del gènere ranxer en els darrers temps.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Thursday 25 May 2023 - 13:14:53 in Varios by Director