El festival Les Nits de Barcelona tanca la present edició amb més de 38.000 espectadors


-La banda colombiana Morat tanca el festival amb totes les entrades exhaurides.

-Organitzat pel Grup Clipper’s, el festival ha finalitzat la present edició amb un total de 38.000 espectadors en 25 nits de les quals 8 han penjat el cartell de sold out, aconseguint un índex d'ocupació del 81%.


Amb el concert de la banda colombiana Morat que han celebrat deu anys a la indústria de la música presentant el seu últim disc Si ayer fuera hoy, s'ha posat punt i final a la present edició del festival Les Nits de Barcelona. Aquesta última actuació, en la qual s'ha penjat el cartell d'entrades exhaurides, suposa la vint-i-cinquena nit que el públic de la ciutat ha gaudit d'una experiència cultural única als emblemàtics jardins del Palau de Pedralbes, gràcies a un cartell eclèctic i de primer nivell, conformat per les grans estrelles del moment.

El festival Les Nits de Barcelona, organitzat pel Grup Clipper’s, tanca així aquesta edició amb una xifra de 38.000 espectadors. L'edició d'enguany ha aconseguit penjar el cartell d'entrades exhaurides en 8 ocasions, aconseguint un índex d'ocupació del 81%.

De les 25 nits que ha durat el festival, els concerts de Delafé y Las Flores Azules, Las Migas, Buhos, Natalia Lafourcade, Antonio Orozco, Sebastián Yatra, God Save The Queen i Morat han penjat el cartell de sold out. A més, pels escenaris de Les Nits de Barcelona enguany també han desfilat artistes de la talla de Tom Odell, Melody Gardot, The Manhattan Transfer, Diego el Cigala, Els Amics de Les Arts, Ainhoa Arteta, Taburete, Carles Sans, Ara Malikian, Gloria Trevi, De Simba a Kiara - el tribut al Rei Lleó, Lildami, Mariona Escoda, Elefantes, Meritxell Neddermann, Sergi Carbonell, Brodas Bros i Sara Roy.

El president del Grup Clipper’s i director del festival Les Nits de Barcelona, Juli Guiu, s'ha mostrat “molt satisfet de que el públic hagi recolzat tan àmpliament les diferents propostes del festival. Començar aquest projecte en aquesta edició ha estat tot un repte degut al poc temps que vam tenir, tant per a la definició de festival com per a la programació artística i posada en marxa. I veient el resultat, em sento molt orgullós de l'esforç dut a terme per tot l'equip del Grup Clipper’s. Encara que també impacient per tornar l'any que vinent amb un potent cartell, en el qual ja estem començant a treballar”.

Les Nits de Barcelona s'ha convertit en un punt de trobada cultural de referència a la ciutat. El festival, ha estat configurat pensant en les noves tendències artístiques del moment d'acord amb el context canviant en el qual vivim i ha presentat una programació àmplia, eclèctica i de qualitat, aconseguint agrupar en un mateix espai als clàssics artistes de la nostra cultura i també a noves bandes i joves promeses.

Com a proposta de valor i factor diferencial, el Village del festival Les Nits de Barcelona, dissenyat i dinamitzat per White Summer ha fet que el públic pugui gaudir de la millor versió de les arts escèniques gràcies a la companyia Pablo Méndez Performances, que han dinamitzat les hores prèvies i posteriors als concerts amb espectacles de tipus visual i caràcter festiu. Així com d'una oferta gastronòmica que ha reunit noms propis de la gastronomia de Barcelona com Deleito, Kao, Casa Pepe, Camarasa Fruits, Nomo, Sauleda, Madrelievito i Cal Blay Food Lovers aportant cada nit els productes que més els identifiquen i tant representen a la ciutat.

En definitiva, les experiències vinculades al festival Les Nits de Barcelona, han fomentat el talent i potencial humà a través de la llibertat d'expressió i la vivència creativa. Creant un espai d'oci i entreteniment que fomenta la cultura sota el marc dels emblemàtics jardins del Palau de Pedralbes, emocionant al públic amb un espectacle únic en forma, contingut i organització.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Thursday 27 July 2023 - 15:22:33 in Varios by Director