No Te Va Gustar arrasa al Suite Festival 2023 exhaurint totes les entrades per al seu concert de la Sala Razzmatazz

Amb gairebé 30 anys de trajectòria la icònica banda uruguaiana NO TE VA GUSTAR ha arrasat aquesta nit a la Sala Razzmatazz de Barcelona exhaurint totes les entrades per al Suite Music Festival 2023, una sèrie de concerts organitzats pel Grup Clipper's en algunes de les sales més emblemàtiques de Barcelona.

NO TE VA GUSTAR ha demostrat una vegada més per què són considerats una de les bandes de rock més influents i volgudes d'Amèrica Llatina. El grup ha ofert un repertori que ha abastat mítiques cançons de la banda com A las 9, Clara, o Ese Maldito Momento, conquerint Barcelona com a part de la seva gira espanyola, que també passarà pel Vive Latino de Saragossa demà i per la Riviera de Madrid el diumenge.

Sobre el Suite Festival

El Suite Festival, organitzat pel Grup Clipper's, torna al 2023 amb un nou concepte i una imatge totalment renovada, ampliant els gèneres musicals i oferint un cartell eclèctic compost per artistes nacionals i internacionals de primer nivell. A més, el festival s'estendrà, arribant a les principals sales de concerts de Barcelona, així com en altres ciutats de Catalunya.


Pròxims concerts del Suite Festival 2023

Bely Basarte - Sala Apolo - 14 d'octubre

León Benavente - Sala Apolo - 21 d'octubre

Arde Bogotá - Sala Razzmatazz - 03 de novembre - entrades exhaurides

Mikel Erentxun - Sala Apolo - 15 de decembre
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Friday 08 September 2023 - 12:00:36 in Varios by Director