Michel Camilo rep la Medalla d’Or del Voll-Damm Festival de Jazz de Barcelona

Michel Camilo rep la Medalla d’Or del Festival

El Festival de Jazz de Barcelona reconeix l’excel·lència musical d’un llegat inigualable


Ahir a la nit, al majestuós escenari del Palau de la Música Catalana, el 55 Voll-Damm Festival de Jazz de Barcelona va atorgar la seva prestigiosa Medalla d’Or al renombrat pianista Michel Camilo. Aquesta distinció, un dels majors honors del món de la música, va ser lliurada per Tito Ramoneda, President de la productora de concerts TheProject i director del festival, i va comptar amb la presència del director artístic, Joan Anton Cararach.

Michel Camilo, conegut per la seva virtuositat i passió en el món del jazz, ha marcat una empremta indeleble a la indústria musical. La seva destresa al piano han encisat audiències d’arreu del món. La Medalla d’Or del Festival de Jazz de Barcelona reconeix no només les seves contribucions excepcionals a la música, sinó també la seva dedicació a inspirar i educar noves generacions de músics.

L’acte va ser un esdeveniment inoblidable per als amants del jazz i els músics de tots els àmbits. Michel Camilo va oferir una actuació memorable, acompanyat de Marco Mezquida que van realçar encara més la seva genialitat. La seva passió i energia es van reflectir a cada nota, captivant l’audiència i recordant-nos per què és una figura tan estimada en el món de la música.

En el seu discurs d’agraïment, Michel Camilo va expressar la seva humilitat i gratitud per aquest reconeixement, destacant la importància de la música com a llenguatge universal que uneix les persones a través de les fronteres. Va agrair al Festival de Jazz de Barcelona i a tots els qui l’han acompanyat al llarg de la seva carrera.

Pel Festival de Jazz de Barcelona és un honor poder atorgar aquesta Medalla d’Or a un músic tan excepcional com Michel Camilo. La seva influència i la seva música continuaran ressonant en el món del jazz i més enllà. El Festival segueix compromès amb la promoció de l’excel·lència musical i espera amb interès futures edicions que continuïn enriquint la nostra comunitat musical.

Amb el concert d'ahir són 15 les participacions de Michel Camilo al festival. El seu debut va ser l'any 1988 a la 20 edició, amb el seu Trio a la sala Zeleste en un doble concert amb Paquito D’Rivera i Tete Montoliu Sextet.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Wednesday 08 November 2023 - 18:08:43 in Varios by Director