Estopa arrenca gira 25 Aniversario el 2024

Els germans Muñoz confirmen un Estadi Olímpic el 10 de juliol de 2024

Entrades AVUI dijous 30 de novembre a les 22h a estopa.com


Estopa celebren els 25 anys del seu espectacular debut discogràfic, el meravellós àlbum homònim publicat el 1999, amb un altre esdeveniment del mateix nivell: David i Jose actuaran a l'Estadi Olímpic Lluís Companys el 10 de juliol de 2024, en què serà el seu debut a l'impressionant recinte. A més, és el primer concert d'un artista espanyol en solitari a l'Estadi.

L'ocasió s'ho mereix, ja que els germans Muñoz repassaran en directe el millor de la seva discografia amb un repertori que es preveu èpic. I, per descomptat, tot plegat regat amb alguna sorpresa i cançons noves, per donar lloc a una vetllada absolutament inoblidable: esto es ESTOPA.

NOU SINGLE
Una fita més per a aquest duo de Cornellà que celebra amb magnificència el seu 25è aniversari, que, a més, vindrà precedit del llançament del seu nou single aquest 1 de desembre.
Segons han anunciat els de Cornellà el single es dirà “El día que tú te marches” i ja està disponible a les principals plataformes d'escolta digital.

Aquest single suposa el llançament d'una nova cançó en què fa cinc anys que treballen. Mentrestant, els Estopa han estat tocant en directe fins al 2022 amb el seu “Gira Fuego” que ha penjat el cartell de no hi ha entrades a tots els recintes on ha recalat.

NOU DISC
Amb “ESTOPIA” el seu nou àlbum inèdit que veurà la llum el proper mes de març, Estopa celebra el 25è aniversari de la seva carrera. Una celebració que s'estendrà amb la seva gira nacional i internacional que serà sens dubte un dels espectacles més importants del proper any
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Thursday 30 November 2023 - 19:45:06 in Varios by Director