El Teatre Cúpula Arenas Barcelona presenta una programació especial per a aquestes festes de Nadal

Amb OLIVER TWIST, 8 shows de bandes tribut, El Bingo Musical, Luli Pampín i Toni Moog

El Teatre Cúpula Arenas Barcelona presenta una programació especial per a aquestes festes de Nadal amb l’espectacle familiar OLIVER TWIST, un total de 8 shows de bandes tribut, tres sessions d’El Bingo Musical – Christmas Edition, l’actuació de l’artista infantil Luli Pampín i una funció especial de Navidad con Toni Moog.

El dissabte 16 de desembre, a les 12:30 hores, tindrà lloc l’estrena oficial d’OLIVER TWIST – Christmas Story, un espectacle familiar inspirat en la famosa novel·la de Charles Dickens que ha estat creat, dirigit i coreografiat per Coco Comin.

OLIVER TWIST, que es podrà veure a La Cúpula fins el 7 de gener, és una nova producció en català amb 11 actors sobre l’escenari que recreen una història immortal a través d’un captivador espectacle amb inoblidables temes cantats en directe.

Els protagonistes de l’espectacle són cinc nens i una nena, d’entre 10 i 15 anys, uns joveníssims artistes que demostren les seves habilitats en interpretació, en cant i en les diverses disciplines de dansa, incloent-hi ballet, jazz, claqué i acrobàcia. Alguns d’ells, com Max Vilarrasa, Ángel Olaya, Lia Gordillo i Alejandro Garcia, van formar part de l’elenc de Billy Elliot, el Musical al Teatre Victòria.


Versió nadalenca d’EL BINGO MUSICAL de David Moreno i la banda Versión Imposible

Els dies 23, 25 i 26 de desembre la festa està garantida amb EL GRAN BINGO MUSICAL - Christmas Edition presentat pel showman David Moreno i la seva banda Versión Imposible. Un espectacle cent per cent participatiu on el públic és el principal protagonista: música en directe, concursos, jocs i molta festa a dalt i a baix de l’escenari.

Highway to Hell, Nochentera, Mamma Mia!, Soy Minero, Yo quiero Bailar o Jingle Bells són només alguns dels 90 temes musicals que composen un repertori atemporal que abarca moltes èpoques i registres, i que serà interpretat per la banda en directe. La festa ja comença a les portes del mateix teatre, on els espectadors gaudiran d’una benvinguda màgica amb personatges nadalencs. A més, durant l’espectacle es repartiran més de 100 premis i regals molt atractius del sector de l’oci, el lleure, la restauració i els serveis.


Grans tributs a Beatles, Queen, Elvis Presley, Abba, David Bowie, Sinatra i al rock català

La sèrie de 8 tributs comença avui divendres, 8 de desembre, a les 19:00 hores, amb el grup musical Babalu Band, que presenta SWING FOR CHRISTMAS, un espectacle nadalenc molt original amb el seu propi estil de swing elegant, divertit i ballable. Un show que convida al públic a viure la màgia de Nadal amb un recorregut per standards com Jingle Bells, Silent Night o White Christmas, popularitzats per crooners com Frank Sinatra, Bing Crosby, Dean Martin o el trio vocal Andrews Sisters. Precisament, FRANK SINATRA serà el protagonista del tribut que la mateixa banda presentarà a La Cúpula el 28 de desembre a les 21:00 hores, on sonaran cançons mítiques -com My Way, New York, New York, Fly Me to The Moon o Something Stupid- que el crooner nord-americà va elevar a la categoria d’himnes.

Els homenatges seguiran el proper divendres 15 de desembre, a les 21:00 hores, amb l’espectacle RUC’N’ROLL, dedicat als clàssics del rock català, i l’actuació de la prestigiosa banda Abbey Road, que el dissabte 16 de desembre presentarà THE BEATLES SHOW, un espectacle 100% Beatles únic a Europa que combina la tecnologia amb l’essència del quartet de Liverpool. A més, el grup interpretarà per primer cop en directe la nova cançó dels Beatles, Now and Then.

El dijous 21 de desembre, a les 21:00 hores, serà el torn de THE MAN WHO SOLD THE WORLD, la banda tribut al camaleònic David Bowie, que no sols s’atreveix a emprendre amb èxit un repertori eclèctic com el del Duc Blanc, sinó que ho fa rendint homenatge també a la capacitat del músic britànic per emocionar, provocar i commoure al públic.

La següent cita serà el divendres 29 de desembre, a les 21:30 hores, amb QUEEN FOREVER, considerat com el millor Queen després de Queen, tal i com ho avalen els milers de fans i les nombroses cròniques de mitjans especialitzats. El grup mallorquí afronta amb èxit el repertori de la banda de Freddie Mercury, el fa seu i el reprodueix amb tanta solvència i entusiasme que, si els espectadors tanquen els ulls, s’imaginen dins el Live ad Wembley de 1986 i, si els obren, se sorprenen amb la posada en escena i els detalls del vestuari, viva imatge del grup original.

El diumenge 31 de desembre, a les 22:30 hores, ABBA THE NEW EXERPIENCE -actualment, una de les millors bandes tribut a Abba- seran els encarregats d’acomiadar el 2023 amb una divertida festa carregada d’energia i molt ritme a La Cúpula, l’escenari més elevat de Barcelona, situat al Km 0 de les grans celebracions de Cap d’Any. Després d’homenatjar a l’icònic quartet suec en prestigiosos festivals -com el de Pedralbes- i actuar davant d’auditoris com l’Estadi Olímpic o el Palau de la Música Catalana, el grup tribut presenta Evolution, un espectacle més visual, més emocionant i més Abba.

I el Dia de Reis (6 de gener, 20:00 hores) torna El Rei de la mà de GREG MILLER, considerat per la premsa internacional com el millor imitador d’Elvis Presley de tots els temps. Greg va mantenir una estreta relació amb Elvis en els seus últims anys de vida, perfeccionant les seves dots imitant el Rei. Com a actor, ha intervingut en cinc pel·lícules, sempre encarnant a l’Elvis, la més famosa d’elles Leaving Las Vegas, amb Nicholas Cage. En el seu llegendari show, Miller interpreta els clàssics d’Elvis acompanyat del prestigiós grup de rock Elvis Tribute Band (ETB) i lluint un imponent vestuari confeccionat a les mateixes sastreries de Las Vegas on els encarregava l’Elvis.

Funció especial 15a temporada de NAVIDAD CON TONI MOOG i concert de LULÍ PAMPÍN

El dissabte 30 de desembre, a les 21:00 hores, l’humorista Toni Moog torna a casa per Nadal per seguir tocant els pebrots a l’esperit nadalenc després de 14 temporades d’èxit, revivint les típiques escenes d’aquests dies tan assenyalats (i, sovint, insofribles) passades pel túrmix sense botó de stop del còmic sualapollista. La representació a La Cúpula de NAVIDAD CON TONI MOOG és l’única oportunitat per veure aquesta temporada a Barcelona un espectacle que ja s’ha convertit en un clàssic nadalenc com Els Pastorets, la fira de Santa Llúcia o el vestit de la Pedroche.

I el dijous 4 de gener, a les 17:00 hores, serà l’artista infantil LULÍ PAMPÍN l’encarregada de fer cantar i ballar al públic amb el seu show Bienvenidos. Més de 12 milions de seguidors -els lulipampiners- s’aprenen cada cançó i cada coreografia dels exitosos vídeos d’aquesta ídol internacional, que sumen més de 6.000 milions de visualitzacions.

Les entrades de tots aquests espectacles es poden adquirir a: https://teatrecupulaarenas.com/


Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Friday 08 December 2023 - 16:39:09 in Varios by Director